上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-4-7 10:35 發表 查看引用來源  
老劍, 我都同意, 永不與智商低過你的人討論, 因為討論得多, 都會變成智商低能人喎! 不過同條女討論就唔同, 因為可以切磋一吓, 互相達到高潮, 高與低都無乜分別. ...
家家,有套武功秘笈!

因為我學咗幾套,
所以最後。變成咁。。

當年一個個名叫阿叻的人, 話自己成日贏錢都唔夠膽話自己有 八成嘅成功機會, 如果到如果睹馬可以中八成的話相信已經成為世界首富! 所以唔好自欺欺人, 有時實有根據人人當你神! 得個講講到幾叻都得

引用:
原帖由 ssdstephen 於 2020-4-7 11:35 AM 發表 查看引用來源
當年一個個名叫阿叻的人, 話自己成日贏錢都唔夠膽話自己有 八成嘅成功機會, 如果到如果睹馬可以中八成的話相信已經成為世界首富! 所以唔好自欺欺人, 有時實有根據人人當你神! 得個講講到幾叻都得 ...
把口在一處,加上網上世界九up乜都得,無責任的:028:

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-4-7 11:37 AM 發表 查看引用來源

把口在一處,加上網上世界九up乜都得,無責任的:028:
師兄, 現時討論區係模擬世界, 九up都無乜所謂, 因為實在無人知佢是誰, 只不過佢個大頭相係亞拉而已. 不過有一樣野就會知, 一早要學睇晨操既人, 對老婆既索求一定不能滿足對方要求, 這就是難處, 因為女性好少喜歡Morning Shot, 所以有得必有失, 因會引來綠色頭痕喎!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 10:38 AM 發表 查看引用來源

家家,有套武功秘笈!

因為我學咗幾套,
所以最後。變成咁。。
賭馬仔, 全對, 宅宅各人都有套便秘才可以比個坐厠吸, 一定係無錯. 如果便秘唔暢順的話, 一定要每天逆時針按個肚而行, 自然會暢順好多, 一定痾得出, 這就醫神孫公敎架!

回覆 2857#  劍山白 的帖子

很長時間無點寫野,大多數上黎睇多,
劍兄答得絕對正確,
但不明為何仍對此網友執著其自圓其說的歪論

引用:
原帖由 himlees 於 2020-4-7 13:42 發表 查看引用來源
回覆 2857#  劍山白 的帖子

很長時間無點寫野,大多數上黎睇多,
劍兄答得絕對正確,
但不明為何仍對此網友執著其自圓其說的歪論
賠率論,

有2大支柱,

1. 精算佬的大包圍 ( WORK, 但唔容易有成, trial & error )

2. 任何人有錢, 投入彩池, 都可以打熱匹馬 ( 好多雜質, 不容易知道那一些是打劫的真錢 )

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 02:14 PM 發表 查看引用來源

賠率論,

有2大支柱,

1. 精算佬的大包圍 ( WORK, 但唔容易有成, trial & error )

2. 任何人有錢, 投入彩池, 都可以打熱匹馬 ( 好多雜質, 不容易知道那一些是打劫的真錢 ) ...
賭馬仔, 請勿咁多理論, 以你有八成命中率, 我多次問你大眾勁駒你點睇, 好似無乜下文, 又不是叫你去聞屎忽. 應係好容易之事, 因你有八成命成率喎!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 02:14 PM 發表 查看引用來源

賠率論,

有2大支柱,

2. 任何人有錢, 投入彩池, 都可以打熱匹馬 ( 好多雜質, 不容易知道那一些是打劫的真錢 ) ...
賭馬你, 如你問唔出大眾勁駒有甚麼睇法, 以後就唔好拍別人的門了, 自己食自己好了! 因為你會影響別人的情緒架!

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-4-7 03:21 PM 發表 查看引用來源

賭馬你, 如你問唔出大眾勁駒有甚麼睇法, 以後就唔好拍別人的門了, 自己食自己好了! 因為你會影響別人的情緒架!
各位馬友, 你哋唔好再迫寶馬哥啦, 雖然係話有八成命中率, 就因有八成, 其他兩成係答唔出, 再等一會兒, 我代佢回答你們大眾勁既睇法啦! 原來這就是八成同十成之分別.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆