上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-4-7 10:13 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 現時無人唔睇賠率賭馬呀! 因為成本問題, 唔係賭馬問題, 係回報問題. 你以上種種的里程係唔Work架! 因為賭馬係關乎錢銀問題, 講出來都被人笑大個口啦! 唔睇賠率怎樣去賭錢, 唔通馬場設有捐錢箱. ...
核心思想=
一場馬14匹,唔會有第15匹的派彩!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-7 10:11 發表 查看引用來源 我唔會再討論呢D神級思想、大家級數唔同、討論完都系無任何得益!
陰陽論
捨vs得

要追求,
命中率或回報率,
是個人取向問題。。

10之9。99,
會取易不取難。。
在快樂與失望中浮沉。。。

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 10:16 AM 發表 查看引用來源

核心思想=
一場馬14匹,唔會有第15匹的派彩!
賭馬仔, 一場馬有14匹, 唔會有第15匹的派彩, 不過一定會有下一場既派彩, 因為上場贏出的馬, 自然會有下一場的馬去勝出啦! 這就是孖寶法喎! 所以話唔睇賠率係騙人的故事. 可能因你無軟件去運算啦!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-7 10:11 AM 發表 查看引用來源
我唔會再討論呢D神級思想、大家級數唔同、討論完都系無任何得益!
:138::005::130:

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-4-7 10:27 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 一場馬有14匹, 唔會有第15匹的派彩, 不過一定會有下一場既派彩, 因為上場贏出的馬, 自然會有下一場的馬去勝出啦! 這就是孖寶法喎! 所以話唔睇賠率係騙人的故事. 可能因你無軟件去運算啦! ...
學睇賠率,
唔會提高命中率。。

最終,
只會導致提高包圍率。。或大包圍率。。

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 10:20 AM 發表 查看引用來源

陰陽論
捨vs得

要追求,
命中率或回報率,
是個人取向問題。。

10之9。99,
會取易不取難。。
在快樂與失望中浮沉。。。
賭馬仔, 點樣去取易不取難, 易處是甚麼, 難處又是甚麼, 唔睇賠率怎可知道易與難. 所以唔睇賠率係騙人的說法, 你一點誠信都沒有, 又怎可以去賣料為正職呀?

引用:
原帖由 HG56 於 2020-4-7 10:27 發表 查看引用來源
計數派,
一無咗數字數據就廢咗武功。。
呢家嘢,唔啱你!

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-4-7 10:31 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 點樣去取易不取難, 易處是甚麼, 難處又是甚麼, 唔睇賠率怎可知道易與難. 所以唔睇賠率係騙人的說法, 你一點誠信都沒有, 又怎可以去賣料為正職呀? ...
睇賠率,賭馬,好容易。
唔睇賠率,賭馬,好難。

引用:
原帖由 HG56 於 2020-4-7 10:27 AM 發表 查看引用來源

老劍, 我都同意, 永不與智商低過你的人討論, 因為討論得多, 都會變成智商低能人喎! 不過同條女討論就唔同, 因為可以切磋一吓, 互相達到高潮, 高與低都無乜分別.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 10:33 發表 查看引用來源  

睇賠率,賭馬,好容易。
唔睇賠率,賭馬,好難。
睇賠率,賭馬贏錢,好容易。
唔睇賠率,賭馬贏錢,好難。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆