上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-7 09:35 發表 查看引用來源

又話唔睇賠率買馬!冇幾多有何干!
賠率=畀你知道有幾多回報

回報而率高與底,不是揀馬的原因

中就中,
回報率的實數由派池派彩決定。。

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-7 09:35 發表 查看引用來源

簡單講,
正常比賽,
一馬匹的羊與豬,同賠率無直接關係。

但,
巧合地做局或大龍鳳,
與賠率,就息息相關!

引用:

好似,今次獅子無派估息,
就考起好多人。。。
但,
同時,會益咗消息靈通的一小批人

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 09:42 AM 發表 查看引用來源

簡單講,
正常比賽,
一馬匹的羊與豬,同賠率無直接關係。

但,
巧合地做局或大龍鳳,
與賠率,就息息相關!
賭馬仔, 一四馬輸與贏一定同賠率有關, 有殺手飛既馬係妤少會輸, 唔係無, 係好少. 所以同賠率一定有關, 唔係同馬匹況態扯上甚麼關係, 你始終冥頑不靈. 所以你可以大字標題出貼士呀! 睇吓同賠率是不有關喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 09:49 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 一四馬輸與贏一定同賠率有關, 有殺手飛既馬係妤少會輸, 唔係無, 係好少. 所以同賠率一定有關, 唔係同馬匹況態扯上甚麼關係, 你始終冥頑不靈. 所以你可以大字標題出貼士呀! 睇吓同賠率是不有關喎! ...
你咁講,無得駁。
因為冷佢跑出?
因為熱佢跑出?

一般馬王級賠率,
理應隻隻都可以羊,
但要佢豬,賠率上會睇到。。。

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 09:49 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 一四馬輸與贏一定同賠率有關, 有殺手飛既馬係妤少會輸, 唔係無, 係好少. 所以同賠率一定有關, 唔係同馬匹況態扯上甚麼關係, 你始終冥頑不靈. 所以你可以大字標題出貼士呀! 睇吓同賠率是不有關喎! ...
我的賭齢都唔細,

學睇晨操,
學睇賽績,
學睇評分,
學睇賠率(用2年時間左右),
學睇做局,

到唔睇賠率而揀馬,是有原因的

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 09:49 AM 發表 查看引用來源

所以唔可以下爬輕輕去標示自己唔使睇賠率去投注!仲要急回幾次!

我在報名表剔左心中馬都必定要睇賠率先確定下注!

我唔會再討論呢D神級思想、大家級數唔同、討論完都系無任何得益!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 09:57 AM 發表 查看引用來源

我的賭齢都唔細,

學睇晨操,
學睇賽績,
學睇評分,
學睇賠率(用2年時間左右),
學睇做局,

到唔睇賠率而揀馬,是有原因的 ...
賭馬仔, 現時無人唔睇賠率賭馬呀! 因為成本問題, 唔係賭馬問題, 係回報問題. 你以上種種的里程係唔Work架! 因為賭馬係關乎錢銀問題, 講出來都被人笑大個口啦! 唔睇賠率怎樣去賭錢, 唔通馬場設有捐錢箱.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-7 10:08 發表 查看引用來源

所以唔可以下爬輕輕去標示自己唔使睇賠率去投注!仲要急回幾次!
我在報名表剔左心中馬都必定要睇賠率先確定下注!
睇賠率下注,
仲要係最後一刻,是精算師的絕技!

坊間,做唔到的!
你心中有馬,成功率又高,
可試試搵一個月唔睇賠率下注?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆