上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-4-7 08:15 發表 查看引用來源  
賭馬仔呀, 就算你上的是真飛, 應無人會信係真飛, 因為你的誠信問題, 如一個人誠意無問題, 唔上飛別人要會相信, 因為別人永遠有出貼, 還是大字標題, 這就是誠信問題. 所以你以後就算上真飛, 應可慳番啦! 因為你還沒 ...
咁我可以學你嗰招,
等一開閘,先出帖,出大字標題?

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 08:18 AM 發表 查看引用來源

咁我可以學你嗰招,
賭馬仔, 我哋傾咗咁耐, 始終可以說服你了! 因為有你出山, 鬼谷子都可以企埋一邊啦! 我相信你可以名成利就, 一雷天下响.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 08:18 AM 發表 查看引用來源

咁我可以學你嗰招,
賭馬仔, 其實賽前論馬係對賭馬好有益處同幫助, 因為有一些馬你唔會留意到, 但別人一提問時, 你才會去留意一吓, 正如佳運來一樣, 如無馬友提到, 你不會花心機去研究是否係有機. 所以中馬唔係靠撞彩, 係要靠機緣的.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 08:29 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 我哋傾咗咁耐, 始終可以說服你了! 因為有你出山, 鬼谷子都可以企埋一邊啦! 我相信你可以名成利就, 一雷天下响.
我只係做個實驗,
睇睇有冇8成命中率?!
每場馬等開閘之後,
打字好麻煩,Cap圖好簡單。。

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 08:38 AM 發表 查看引用來源
我只係做個實驗,
睇睇有冇8成命中率?!
每場馬等開閘之後,
打字好麻煩,Cap圖好簡單。。
賭馬仔, 如果你想賣料而揾銀, 必須要有誠信才可以賣料, 賣料都係一個正當職業, 係無錯的. 如果成功的話, 都可以上Youtube 做一個成功的Youtuber架! 可以同按地量對撼一吓啦! 不過你唔講粗口就係一個唔好既缺點.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 08:48 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 如果你想賣料而揾銀, 必須要有誠信才可以賣料, 賣料都係一個正當職業, 係無錯的. 如果成功的話, 都可以上Youtube 做一個成功的Youtuber架! 可以同按地量對撼一吓啦! 不過你唔講粗口就係一個唔好既缺點. ...
兩睇,
如果對方係大大大戶,
我分分鐘得不償失,
因我都有份投注,係彩池中搵錢!

點解我現在,
諗過關投注的原因,係佢哋出手好重!

我的命中率雖然高,但收入日益減少。。

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 09:04 AM 發表 查看引用來源

兩睇,
如果對方係大大大戶,
我分分鐘得不償失,

點解我現在,

我的命中率雖然高,但收入日益減少。。 ...
賭馬仔, 你還是冥頑不靈, 還是自大呀! 你每注投資咗幾多錢呀! 十蚊, 一百元, 一萬元, 十萬元, 百萬元呀! 可以蝕得幾多呀?

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 09:04 發表 查看引用來源  

兩睇,
如果對方係大大大戶,
我分分鐘得不償失,

點解我現在,

我的命中率雖然高,但收入日益減少。。 ...
現時,
最後階段的賠率,
好多時係。斷崖式。。直插!
唔見一大截!

出手,重,快,狼,狠,準,
極為恐怖!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 09:09 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 你還是冥頑不靈, 還是自大呀! 你每注投資咗幾多錢呀! 十蚊, 一百元, 一萬元, 十萬元, 百萬元呀! 可以蝕得幾多呀?
我現時本錢唔多,節制性地賭!

例如,
買時,睇一睇賠率有19倍,
如買100諗住收1900,
估佢落埋飛,最少都有1000啦?

點知得返500?

畀我中,都唔開心。。。

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 08:40 PM 發表 查看引用來源

我想講,
我已經有一段時間無睇賠率賭馬仔了...
又話唔睇賠率買馬!冇幾多有何干!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆