上一頁下一頁
發新話題

第一次同同事玩cam sex,佢以為我只不過係普通網友,估唔到我真係佢個大波妹同事...

收藏  |  訂閱
325  62.4k

你有幾大??

你係咪問我先.定問女主角

引用:
原帖由 鄰人13號 於 2008-11-6 09:09 PM 發表 查看引用來源
唔記得幾時開始...每次一上黎呢度都係睇下妹妹有無新POST出爐先...
果然每次都咁精彩...

講真...我相信任何一個男人見到妹妹話會同人玩CAM SEX...
都一定會想玩返次呢...:smile_30:
無錯無錯
我都想試下玩下呢~~:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-11-6 12:13 PM 發表 查看引用來源

淨係飲野唧
不過都見佢地猛咁昅我,飲到high high地,咪俾少少佢地昅下囉
幾時又飲到high high地, 俾少少我睇下咁呀? wakaka

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-11-6 12:13 PM 發表 查看引用來源

淨係飲野唧
不過都見佢地猛咁昅我,飲到high high地,咪俾少少佢地昅下囉
妹妹其實係咪好鍾意去用自己既身體去引其他男人? 見到佢地昅到眼都唔斬, 心裡就會有種莫名既興奮架 ?

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-11-3 10:39 PM 發表 查看引用來源

咦真係好耐冇見...
你冇事嘛, 好多人都擔心你^^
哈哈...
係呀.. 好耐冇上過黎..

我冇咩事喇.
多謝你地關心丫..

你D post好正:smile_38: :smile_38: :smile_38:

WOWO...
又有新post正正...
如果我公司有個好似妳咁ge同事日日比我幻想就好lol..

好正噃!

期待妳被縛頸圈(那張簽名相)的分享。

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-30 19:22 發表 查看引用來源

好似真係幾耐...
office妹妹你d post次次都咁有娛樂性,真係好正,今次玩到好大,個H同事真係原形畢露:smile_30:

SUPPORT,引板需要你:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆