上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.2k

回覆 280# 的帖子

你可以說是香港萬中無一(你同你個fd amy)。 又白,又索又滑。你仲有pink,暈又岩size。。 死未。。。。。

引用:
原帖由 cheungwn 於 2008-10-6 12:42 AM 發表 查看引用來源
你可以說是香港萬中無一(你同你個fd amy)。 又白,又索又滑。你仲有pink,暈又岩size。。 死未。。。。。
Amy係我個fd???? 邊個黎架

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 12:31 AM 發表 查看引用來源

唔節制時我幾乎晚晚都做,宜家有節制好多la
乜唔係食得是褔咩:smile_30:

引用:
原帖由 YIN32 於 2008-10-6 12:45 AM 發表 查看引用來源

乜唔係食得是褔咩:smile_30:
咁我仲係個行得食得既老太婆

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 12:45 AM 發表 查看引用來源

Amy係我個fd???? 邊個黎架
條友認錯人=.=
Amy係fion_wu個frd

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 01:12 AM 發表 查看引用來源

下~~你咁都叫老太婆~~:smile_41:  咁下次記得叫我拖你呢D仲咁索慨老太婆過馬路喎:smile_30:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表 查看引用來源
前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
乳頭尖既女仔好快有高潮,比較易撻興
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

岩岩補影,自拍真係有難 ...
i have no idea, anyway, thanks for your sexy photos

so have group fun recently ?

have a nice day

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 01:12 AM 發表 查看引用來源

你都叫老太婆
咁未冇後生女

wow....such a pics..
正呀...
次次都引死人..:smile_40:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-10-6 04:40 PM 發表 查看引用來源

i have no idea, anyway, thanks for your sexy photos

so have group fun recently ?

have a nice day
last group fun on last month
very tired lately, so alway go home so early

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆