上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 22:07 發表 查看引用來源

佢都唔敢回我報名一出已找到頭馬、佢唔睇賠率買馬系自欺欺人!信佢半成鳩都變形!
我要強調,
每個人都有自己相對善長的地方,
同時,用得其所!
天生我才必有用,但錯的方法一定豬。。。

你搵到,
一出報名表就知道賭乜,
而又有成功的方法,這是值得恭賀的!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 07:43 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 你永遠都係談命中率有幾高. 但凡一個人命中注定有幾多, 就有幾多, 永不可強求. 如果強要求, 一生人係非常之痛苦架! 有得必有失, 那要看得多還是失多而已. ...
都係,人生本是一場修行,
在世壽命,有數得計!

我用咗好多時間,精神,心血去學習,
才有,今時今日的成績。。

所以,
無奶油做義工,出貼士幫對手搵錢!
這是底線!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 07:52 AM 發表 查看引用來源

都係,人生本是一場修行,
在世壽命,有數得計!

我用咗好多時間,精神,心血去學習,
才有,今時今日的成績。。

所以,
無奶油做義工,出貼士幫對手搵錢!
這是底線! ...
賭馬仔, 你今時今日有甚麼成績呀? 說嚟聽聽, 無奶油去揾亞媽增添一些就有, 尤其是奶油多士我日日必食架! 你出貼士唔一定係幫人揾錢, 因為賭徒永遠不會相信別人的貼士, 只有那一些應聲蟲都一樣唔會呀! 唔好咁自大. 因為好易壞架!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 07:46 AM 發表 查看引用來源

我要強調,
每個人都有自己相對善長的地方,
同時,用得其所!
天生我才必有用,但錯的方法一定豬。。。

你搵到,
一出報名表就知道賭乜,
而又有成功的方法,這是值得恭賀的! ...
賭馬仔, 麻甩佬最善長之處, 就是去溝女, 因為溝女時條野會變長, 同善長無乜分別, 你梗係唔係麻甩佬, 周不時用得厠所多, 所以要痾得多了!

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-4-7 08:01 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 你今時今日有甚麼成績呀? 說嚟聽聽, 無奶油去揾亞媽增添一些就有, 尤其是奶油多士我日日必食架! 你出貼士唔一定係幫人揾錢, 因為賭徒永遠不會相信別人的貼士, 只有那一些應聲蟲都一樣唔會呀! 唔好咁自大.  ...
是但啦,
或者,跟足之前的做法一樣,
大時大節(如大賽日)搵一場半場,同大家吹吹水。。。

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 09:38 PM 發表 查看引用來源

我諗住,
可以做一個實驗,
在開閘後,
入直路前/有賽果前,
上一張已經投注的飛的截圖!

咁做,
唔算係真正的事後飛!

但,
好似無乜必要! ...
賭馬仔, 出飛有甚麼用啦! 飛其實係可以做假呀! 上飛別人都會相信係假的, 所以唔好沾沾自喜啦! 因為別人看到都會大笑呀! 所以唔好再講上飛啦!

附件

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-4-7 08:05 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 麻甩佬最善長之處, 就是去溝女, 因為溝女時條野會變長, 同善長無乜分別, 你梗係唔係麻甩佬, 周不時用得厠所多, 所以要痾得多了!
都係唔知你講乜。。
除咗安靜平靜地賭馬,
仲有係~控制力,
當有疑問時,三思而後行,放棄比亂投更明智!

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-4-7 08:09 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 出飛有甚麼用啦! 飛其實係可以做假呀! 上飛別人都會相信係假的, 所以唔好沾沾自喜啦! 因為別人看到都會大笑呀! 所以唔好再講上飛啦!
哦?
咁就無計了。。。

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-4-7 08:09 發表 查看引用來源  
你可以做到,
馬匹(出閘後,入直路前),
已經知道賽果,確實是了不起!

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-4-7 08:09 AM 發表 查看引用來源

賭馬仔呀, 就算你上的是真飛, 應無人會信係真飛, 因為你的誠信問題, 如一個人誠意無問題, 唔上飛別人要會相信, 因為別人永遠有出貼, 還是大字標題, 這就是誠信問題. 所以你以後就算上真飛, 應可慳番啦! 因為你還沒有被別人確認你有誠意同誠信.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆