上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 21:53 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 你一定唔需要睇賠率啦! 因為你係池中魚喎!
唔明?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 09:53 PM 發表 查看引用來源

賭馬仔, 你一定唔需要睇賠率啦! 因為你係池中魚喎!
佢都唔敢回我報名一出已找到頭馬、佢唔睇賠率買馬系自欺欺人!信佢半成鳩都變形!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 09:57 PM 發表 查看引用來源

唔明?
賭馬仔, 池中魚即是係池中無自由任人控制的魚呀!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 22:09 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 池中魚即是係池中無自由任人控制的魚呀!
可能係咁既原因,
所以羊得比想像中少。。。

一人一叠!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 11:26 PM 發表 查看引用來源

可能係咁既原因,
所以羊得比想像中少。。。
賭馬仔, 根本上贏同輸係無得計, 只你自己係靠估, 以為一定係輸的人多, 只不過係你自己的想法.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 07:09 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 根本上贏同輸係無得計, 只你自己係靠估, 以為一定係輸的人多, 只不過係你自己的想法.
靠估都要有譜,
你認為,
一場馬,
由開閘後,
至入直路前的上載飛,
算唔算~事後飛?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 07:09 AM 發表 查看引用來源

其實贏與輸唔係咁重要, 最重要係輸的人可以輸得起, 重要的是贏的唔好沾沾自喜, 因為有得必有失, 那要看得與失那一方面重一些.
所以賭馬仔, 唔好沾沾自喜, 得閒去研究一吓陰陽論啦! 你能夠咁撚早就可以回應已經算係好幸福啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-7 07:15 發表 查看引用來源  
其實贏與輸唔係咁重要, 最重要係輸的人可以輸得起, 重要的是贏的唔好沾沾自喜, 因為有得必有失, 那要看得與失那一方面重一些.
所以賭馬仔, 唔好沾沾自喜, 得閒去研究一吓陰陽論啦! ...
個人經驗,
可以安靜地賭馬,好重要!
這是命中率高的關鍵!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-7 07:26 AM 發表 查看引用來源

個人經驗,
可以安靜地賭馬,好重要!
這是命中率高的關鍵!
賭馬仔, 你永遠都係談命中率有幾高. 但凡一個人命中注定有幾多, 就有幾多, 永不可強求. 如果強要求, 一生人係非常之痛苦架! 有得必有失, 那要看得多還是失多而已.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆