上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 20:00 發表 查看引用來源

一個強姦者係絕對唔需要睇條女肯或唔肯, 因為呢條友係無得救, 因為佢一出手就中花柳.
我想講,
我已經有一段時間無睇賠率賭馬仔了...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 08:40 PM 發表 查看引用來源

我想講,
我已經有一段時間無睇賠率賭馬仔了...
賭馬仔, 因為你係盲, 所以無睇係好合理喎! 又或者你部電視係無直播啦! 你是否電視播緊咸片呀! 又話數碼大神, 原來係情色大神喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 20:50 發表 查看引用來源

賭馬仔, 因為你係盲, 所以無睇係好合理喎! 又或者你部電視係無直播啦! 你是否電視播緊咸片呀! 又話數碼大神, 原來係情色大神喎!
正確少少講,
一匹馬的賠率, 係冷或熱, 幾多倍,
唔係我落注的原因...

好喜歡, 隔離友帖這一句,
心中有法, 方得始終...

不過,
我唔知佢用乜方法, 命中率似乎唔高...

附件

ScreenHunter 01211 Apr. 06 20.58.jpg (52.72 KB)

ScreenHunter 01211 Apr. 06 20.58.jpg

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 08:56 PM 發表 查看引用來源

正確少少講,
一匹馬的賠率,係冷或熱, 幾多倍,
唔係我落注的原因...
賭馬仔, 咁講法你既落注的原因是甚麼呀? 不過我問都係多餘, 問你既野都必無回答, 只講你自己既睇法. 不過自己既睇法都要大多數人認真才是好原因. 有問必無答, 係唔識答還不唔想答呀?
我想請教你一隻馬, 大眾勁駒你的意見呀? 不過你答唔出我都唔會錯你呀?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 21:02 發表 查看引用來源

賭馬仔, 咁講法你既落注的原因是甚麼呀? 不過我問都係多餘, 問你既野都必無回答, 只講你自己既睇法. 不過自己既睇法都要大多數人認真才是好原因. 有問必無答, 係唔識答還不唔想答呀? ...
你咁講係唔合邏輯,
你覺得羊的人多, 還是豬的人多...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 09:04 PM 發表 查看引用來源

你咁講係唔合邏輯,
你覺得羊的人多, 還是豬的人多...
我想請教你一隻馬, 大眾勁駒你的意見呀? 不過你答唔出我都唔會錯你呀

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 09:04 PM 發表 查看引用來源

我想請教你一隻馬, 大眾勁駒你的意見呀? 不過你答唔出我都唔會錯你呀
我開始懷疑佢同扶手機一樣、佢有佢亂撞!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 21:07 發表 查看引用來源

我開始懷疑佢同扶手機一樣、佢有佢亂撞!
我唔識同乜神仙打交道。。。

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 09:12 PM 發表 查看引用來源

因為還未有賠率, 我想請教你一隻馬, 大眾勁駒你的意見呀? 不過你答唔出我都唔會錯你呀

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 09:12 PM 發表 查看引用來源

因為還未有賠率, 我想請教你一隻馬, 共創歡樂你的意見呀? 不過你答唔出我都唔會錯你呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆