上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 06:40 PM 發表 查看引用來源

其實賭馬一定要靠注碼, 所以大注一定要向Place求, 因為Please既關係.
我只小注買1蚊注的四重奏,但夠滿足了:036:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 07:09 PM 發表 查看引用來源

傳聞系:
有人打女人打到入醫院
插滿玻璃碎片!
可能不能滿足到條女, 被條女踢落床, 所以發狂還拖.

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-4-6 07:20 PM 發表 查看引用來源

我只小注買1蚊注的四重奏,但夠滿足了:036:
我現時都發覺四重彩又係幾好玩喎, 回報率又非常之可觀, 兩胆射幾隻腳都唔難中喎.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 14:39 發表 查看引用來源

根本冇可能達到100%、痴人說夢話!所以你講既野系不切實際!你自己反省一下啦!大户週不時損手爛脚、就憑你想去到100%、我真系睇死你永世不可能!所以你永遠不會成功! ...
大家有唔同意見, 及睇法,

個人認為,
一個真正的強者,
絕對係唔需要睇賠率(回報率)..補救...

因為一出手就中...:071:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 07:48 PM 發表 查看引用來源

個人認為,
一個真正的強者,

賭馬仔, 命中率同數據係癈架! 賭錢要狂, 要狼, 要狠. 因為有前要有後, 屌死罷就既精神. 不作死就不會死. No Zuo No Die, 就係咁簡單既理都不懂.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 07:48 PM 發表 查看引用來源

個人認為,
一個真正的強者,

:021::073:
無言

引用:

個人認為,
一個真正的強者,

一個強姦者係絕對唔需要睇條女肯或唔肯, 因為呢條友係無得救, 因為佢一出手就中花柳.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 07:31 PM 發表 查看引用來源

我現時都發覺四重彩又係幾好玩喎, 回報率又非常之可觀, 兩胆射幾隻腳都唔難中喎.
我覺得不容易,但以矮大師的功力,相信不會難:098::094:

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-4-6 08:17 PM 發表 查看引用來源

我覺得不容易,但以矮大師的功力,相信不會難:098::094:
隊長, 就因你周不時中四重彩, 雖然係難中, 我都要學吓去賭四重, 希望有飛可上.

引用:

個人認為,
一個真正的強者,

咁你有冇試過唔睇賠率就中、系報名唔系排位喎、我就試得多啦!但都唔敢講一買即中、你話你自己講緊乜嘢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆