上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-4-6 06:35 PM 發表 查看引用來源

我意思係長遠,賭馬係了一季季馬計的,有嗎?
只計一場買P, 我估大部人都做到
其實賭馬一定要靠注碼, 所以大注一定要向Place求, 因為Please既關係.

二課前詩
太極顯現柔制剛, 唔好益佢太益善
寸金轉移對月望, 寸金難敵捉金皇
愁臉身軀心病喪, 讓名要等到秋秋
汗顏向下淚兩行. 汗馬功勞要眼量

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-4-6 05:42 PM 發表 查看引用來源

世上真的有人八成命中?
你可以計下數由18-12-2019 至 28-03-2020 嘅賽事

$10投注所有位置1.15倍或以下馬匹,共41匹

結果中31注中
命中率7成6 (都好接近八成)
但回報係負$70 (回報-17.1%)

世上有冇人八成命中?⋯答案是有可能,但都多數都係要輸$⋯只有一小撮人贏錢

三課前詩
親戚迷惘事不順 姨媽來臨要雞王
神往駕靈要遵循 人和家盛都信神
強淨身軀各善信 常順德佢必勝心
佛具全能無所遁 各區特首要聯盟

我買4隻先中一隻只系25%、但可觀賠率以$10計就有$100利潤即回報率有1.5倍150%。而更意收穫既就系注碼不同不止150%!

心水推介 :

R4 1 進力之城
R5 6 任我行
R8 7 幸運傳奇
R10 9 大眾歡呼

引用:
原帖由 HG56 於 2020-4-6 06:43 PM 發表 查看引用來源

你可以計下數由18-12-2019 至 28-03-2020 嘅賽事

$10投注所有位置1.15倍或以下馬匹,共41匹

結果中31注中
命中率7成6 (都好接近八成)
但回報係負$70 (回報-17.1%)

世上有冇人八成命中?⋯答案是有可能,但都多數都係要輸$⋯ ...
]
如果有咁好數據的話1.25倍樓下既馬就唔洗買啦! 不過呢啲數據永遠都係癈架! 因為數據係用嚟講, 唔係用嚟買架! 實際一啲好嗎? 任你有多樣數據都係無用, 落手投注為公益才是最有用的數據.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 06:56 PM 發表 查看引用來源
]
如果有咁好數據的話1.25倍樓下既馬就唔洗買啦! 不過呢啲數據永遠都係癈架! 因為數據係用嚟講, 唔係用嚟買架! 實際一啲好嗎? 任你有多樣數據都係無用, 落手投注為公益才是最有用的數據. ...
其實係馬場內要去賭馬新仔, 要成功成為一個專業賭徒, 以為能成功的話, 一定要靠數據. 所以各方都會以數據為本. 其實數據越多, 出手機會就會越少. 少少吓就無心機去賭了, 這是心理學.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 06:56 PM 發表 查看引用來源
]
如果有咁好數據的話1.25倍樓下既馬就唔洗買啦! 不過呢啲數據永遠都係癈架! 因為數據係用嚟講, 唔係用嚟買架! 實際一啲好嗎? 任你有多樣數據都係無用, 落手投注為公益才是最有用的數據. ...
而家買馬唔系計命中率、系回報、正如一日賽事、能全日贏到錢為主、但命中率好似我咁只有2成半、卻全日有500%以上回報才是皇道。

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 04:51 PM 發表 查看引用來源
[attach]12179500[/attach]
傳聞系:
有人打女人打到入醫院
插滿玻璃碎片!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 07:01 PM 發表 查看引用來源

而家買馬唔系計命中率、系回報、正如一日賽事、能全日贏到錢為主、但命中率好似我咁只有2成半、卻全日有500%以上回報才是皇道。
老劍, 尾場一隻大眾歡呼已經有良好回報啦! 所以講命中率係命中注定係失敗者.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆