上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

劍兄 吾好意思 搞著你個舖
我吾講太多啦

你有憑歌寄意
我只好以圖傳情(係真性情個情 吾好誤會:096

日子耐左 大家都明賭馬是甚麼一回事

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 01:07 PM 發表 查看引用來源

賭馬仔, AI智能可超出你想像, 但係對新冠一啲法都無. 又點會超出世人的想像. 我軟件只係用手做, 一啲都唔需要甚麼AI智能明喎! 唔好再誇大甚麼智能, 我只能說你係低能. 我問你的問題, 你還未作答喎! ...
老羊、慳返啖氣、佢見人出D圖話AI 弱能即時當人神咁拜兼話你落後、幾咁現實!人地出D乜又要學埋一份、可返映出佢根本想掹人衫尾、強調自己八成命中率、理應你地要找佢合作先合理、其心態一早露底、成日系香島又系咁、表達能力又差、又要人主動撩佢、乞兒仔可能最適合啦!

引用:
原帖由 HG56 於 2020-4-6 01:18 PM 發表 查看引用來源
劍兄 吾好意思 搞著你個舖
我吾講太多啦

你有憑歌寄意
我只好以圖傳情(係真性情個情 吾好誤會:096

日子耐左 大家都明賭馬是甚麼一回事

[attach]12179394[/attach] ...
HG兄、你自當不會上當佢pm你既目的、佢甚麼目的已露底!

如果我有8成機會、使鬼週圍乞求!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 13:24 發表 查看引用來源

虛心向有能力的人學習, 係一件值得鼓勵的事...
有80%, 我會追求90%,
當有90%, 我會追求100%

不過,
矮佬兄, 拒絕了,
HG, 也都拒絕了...

唯有食自己啦...

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 01:24 PM 發表 查看引用來源

選擇長買旺蝦王呢類1.0x 倍位置自然有八成以上命中,不過對小馬迷係得不償失

博賺回扣都未必圍到數
可能只係有些人想賠率低一點

引用:
原帖由 HG56 於 2020-4-6 01:32 PM 發表 查看引用來源

選擇長買旺蝦王呢類1.0x 倍位置自然有八成以上命中,不過對小馬迷係得不償失

博賺回扣都未必圍到數
可能只係有些人想賠率低一點
HG, 這才是論馬, 有理論的講馬點都好過無喱頭說話喎! 不過各師各法, 要看誰的法係最簡單, 最直接才是賭馬贏錢之道, 因牛什因素太過多始終好難會出重注架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 01:40 PM 發表 查看引用來源

HG, 這才是論馬, 有理論的講馬點都好過無喱頭說話喎! 不過各師各法, 要看誰的法係最簡單, 最直接才是賭馬贏錢之道, 因牛什因素太過多始終好難會出重注架!  ...
各位馬友, 人事關係科唔係咁牛什, 係那條賭馬仔看得咁重要, 咁牛什姐. 根本上馬會員工都係一條心, 只不過同金主們關係有分別而己, 人事關係科最基本就係要分黨分派為先, 如昨賽忠人勇死火都係輸比其他幫會成員, 因為上一場食得出係狗仔個靠山. 所以一點都唔係咁牛什. 如果某黨某派都分不清的話, 何來要明日人事關係那一科.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 01:30 PM 發表 查看引用來源

不過,
矮佬兄, 拒絕了,

唯有食自己啦...  ...
根本冇可能達到100%、痴人說夢話!所以你講既野系不切實際!你自己反省一下啦!大户週不時損手爛脚、就憑你想去到100%、我真系睇死你永世不可能!所以你永遠不會成功!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 02:39 PM 發表 查看引用來源

根本冇可能達到100%、痴人說夢話!所以你講既野系不切實際!你自己反省一下啦!大户週不時損手爛脚、就憑你想去到100%、我真系睇死你永世不可能!所以你永遠不會成功! ...
全對, 佢只可能係出公, 重係係公厠.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 01:30 PM 發表 查看引用來源

不過,
矮佬兄, 拒絕了,

唯有食自己啦...  ...
其實你係咪有張白卡? 見你講野真係好奇怪

其實你叻超5成已經可以收埋自己食啦
使能八成九成十成咩,同你講有七八成,搵鬼信咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆