上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

寶馬唔好再講啦、你快去尋找你既勁圖!講來講去你既目的就系要免費攞人既製作、你咁聰明、自己研發啦、無人系會送比你、點求點𠼱都無用!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 12:46 PM 發表 查看引用來源

你喜歡啦...

佢仲有張勁圖, 你都未SHOW出嚟,
你要慢慢領悟...高手出招啦...
如果你咁都唔明, 就神仙都無你乎...

吹到呢度,
個人判斷...HG絕對無可能豬...講完....  ...
賭馬仔, 同得你做朋友, 都唔慌係高手, 因為你都係一個低手. 最可惜的是自認係高人. 我為甚麼要領悟那張癈紙呀!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 12:50 發表 查看引用來源
寶馬唔好再講啦、你快去尋找你既勁圖!講來講去你既目的就系要免費攞人既製作、你咁聰明、自己研發啦、無人系會送比你、點求點𠼱都無用!
所以我會食自己,
理應, 今年9月份, 有機會出到佢張勁圖...

我做人好均真, 無要求免費:041:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 12:51 發表 查看引用來源

賭馬仔, 同得你做朋友, 都唔慌係高手, 因為你都係一個低手. 最可惜的是自認係高人. 我為甚麼要領悟那張癈紙呀!
因為時代的進步,
AI智能, 唔止超出你想像, 仲係準確無比...:041:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 12:46 PM 發表 查看引用來源

你喜歡啦...

佢仲有張勁圖, 你都未SHOW出嚟,
你要慢慢領悟...高手出招啦...
如果你咁都唔明, 就神仙都無你乎...

吹到呢度,
個人判斷...HG絕對無可能豬...講完....  ...
賭馬仔, 那張圖都唔知寫乜鳩, 人事關係科都係我提早, 你哋都係跟口水尾. 如果你話那圖係勁, 咁你就講出那張癈紙怎樣勁啦! 張癈紙就當係高手, 新聞紙是甚麼手呀? 我問你趙柏基是誰, 你還未回答我?

各師各法、使乜系要知道別人既菩薩系乜!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 12:57 PM 發表 查看引用來源

因為時代的進步,
AI智能, 唔止超出你想像, 仲係準確無比...:041:  
賭馬仔, AI智能可超出你想像, 但係對新冠一啲法都無. 又點會超出世人的想像. 我軟件只係用手做, 一啲都唔需要甚麼AI智能明喎! 唔好再誇大甚麼智能, 我只能說你係低能. 我問你的問題, 你還未作答喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 13:00 發表 查看引用來源

賭馬仔, 那張圖都唔知寫乜鳩, 人事關係科都係我提早, 你哋都係跟口水尾. 如果你話那圖係勁, 咁你就講出那張癈紙怎樣勁啦! 張癈紙就當係高手, 新聞紙是甚麼手呀? 我問你趙柏基是誰, 你還未回答我? ...
我答咗你, 咪我係義工囉...

長江後浪推前浪,
你有聽過:青出於藍?

不過,
我都未開始...希望今年9月有個框框...

HG, 佢哋職業級選手, 資源豐富...又另一面事...

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 13:07 發表 查看引用來源

賭馬仔, AI智能可超出你想像, 但係對新冠一啲法都無. 又點會超出世人的想像. 我軟件只係用手做, 一啲都唔需要甚麼AI智能明喎! 唔好再誇大甚麼智能, 我只能說你係低能. 我問你的問題, 你還未作答喎! ...
算啦...你唔可以接受, 咪慢慢玩..

現時,
AI可以係一秒之內, 睇20萬張相...

你慢慢睇啦...

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 13:07 發表 查看引用來源

賭馬仔, AI智能可超出你想像, 但係對新冠一啲法都無. 又點會超出世人的想像. 我軟件只係用手做, 一啲都唔需要甚麼AI智能明喎! 唔好再誇大甚麼智能, 我只能說你係低能. 我問你的問題, 你還未作答喎! ...
講返新冠,

經AI的計算, 源頭來自米國佬...

又睇睇點發展...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆