上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 12:01 發表 查看引用來源

賭馬仔, 唔好好似有咁正義感啦! 一個唔想做義工的人, 應一點正義感都無架!  弊係為咗: 劫貧濟富, 都係貧何來有錢比褲刧呀! 請你想清楚才發言啦!
10蚊雞,
10萬雞,

有乜分別, 除非官方有數字話大戶佔大比數啦...

唔係投注額, 係指人士數目...

投注額大, 交稅多公益大?
做局雞會更大, 你估佢哋SO的嗎?

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 12:06 PM 發表 查看引用來源

10蚊雞,
10萬雞,

有乜分別, 除非官方有數字話大戶佔大比數啦...

唔係投注額, 係指人士數目...

投注額大, 交稅多公益大?
做局雞會更大, 你估佢哋SO的嗎? ...
賭馬仔, 10蚊雞同10萬雞, 是否關你事呀! 成日話官方, 官方, 應講吓性器官就差不多, 官方既事係關你甚麼事呀!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 10:24 AM 發表 查看引用來源

照咁講、你應轉呔狂PM HG啦!
老劍, 只有佢會明HG講甚麼, 因為只有佢就係HG. 其實有誰能夠話自己賭馬命中率有八成, 命中率高係要別人承認, 唔係靠自己吹喎! 我都唔知八成係有幾多, 八個城牆有幾多個就會知.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 12:32 發表 查看引用來源

賭馬仔, 10蚊雞同10萬雞, 是否關你事呀! 成日話官方, 官方, 應講吓性器官就差不多, 官方既事係關你甚麼事呀!
我只係...剖析現況...

你咪畀咗你套家傳秘笈你徒弟?
咁佢...出嚟做義工啦...

斷估,
佢一定會比你更後生, 更靈活...

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 12:34 發表 查看引用來源

老劍, 只有佢會明HG講甚麼, 因為佢就係HG.
咩, 唔好亂嗡...:041:

我真係有向佢請教...

附件

00029 Apr. 06 12.37.jpg (19.36 KB)

00029 Apr. 06 12.37.jpg

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 12:36 PM 發表 查看引用來源

我只係...剖析現況...

你咪畀咗你套家傳秘笈你徒弟?
咁佢...出嚟做義工啦...

斷估,
佢一定會比你更後生, 更靈活...
賭馬仔, 佢條脷一定唔能你靈活, 佢同樣比你更後生, 不過係條女嚟架! 你又無兩個波, 我又點會傳比你呀! 屎忽我係唔要呀!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 12:34 發表 查看引用來源

老劍, 只有佢會明HG講甚麼, 因為只有佢就係HG. 其實有誰能夠話自己賭馬命中率有八成, 命中率高係要別人承認, 唔係靠自己吹喎! 我都唔知八成係有幾多, 八個城牆有幾多個就會知.  ...

個人建議...你,

應該搵你的徒弟仔, 出嚟做義工..
好好培育佢...
訓練佢...:041:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 12:37 PM 發表 查看引用來源

咩, 唔好亂嗡...:041:

我真係有向佢請教...
賭馬仔, 自己寫比自己, 咁多個Re:就知道只有你一個咁撚多個Re. We撚完又We, 時間又點會咁急啦! 同你心急都似模似樣. 不過唔需要講咁多, 因解釋得越多, 錯漏都更加多. 以你現時個款就能挑戰我呀? 你一出聲, 我即時可以睇出你的缺點. 何妨係論馬.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 12:41 PM 發表 查看引用來源

個人建議...你,

應該搵你的徒弟仔, 出嚟做義工..
好好培育佢...
訓練佢...:041:  
賭馬仔, 唔洗你教我都會啦! 要陪肉, 要陪瞓一定有啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 12:43 發表 查看引用來源

賭馬仔, 自己寫比自己, 咁多個Re:就知道只有你一個咁撚多個Re. We撚完又We.
你喜歡啦...

佢仲有張勁圖, 你都未SHOW出嚟,
你要慢慢領悟...高手出招啦...
如果你咁都唔明, 就神仙都無你乎...

吹到呢度,
個人判斷...HG絕對無可能豬...講完....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆