上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 11:02 AM 發表 查看引用來源

我唔貪心..長島長有..
咪當存係官方戶口, 得閒咪收返多少囉...
量力而為, 現時我唔會好似以前咁...

矮佬兄,
你嗰套嘢, 真係會有一日OUT...
現時掂, 係因為無得直接比較或對撼...

HG的圖, 你細心睇睇, 就會明 ...
淨係睇富高八斗又點會扯上郭富城啦! 富高八斗同東哥就扯上莫大關係, 超級綠洲是也. 賭馬仔, 賭馬贏錢之道係要簡簡單單去賭, 搞到咁撚牛什都係無個譜.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 11:02 AM 發表 查看引用來源

矮佬兄,

賭馬仔, 你想你有機會同我對撼的話, 就係要論馬.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 11:14 發表 查看引用來源

淨係睇富高八斗又點會扯上郭富城啦! 富高八斗同東哥就扯上莫大關係, 超級綠洲是也. 賭馬仔, 賭馬贏錢之道係要簡簡單單去賭, 搞到咁撚牛什都係無個譜. ...

局有大局同細局...
經濟有LOCAL及國與國, 世界...

你似50, 60年代人...
現時, 科技一日千里, 吹多無意思...

官方唔理你開乜局, 坐定定交咗入場費先...

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 11:15 發表 查看引用來源

賭馬仔, 你想你有機會同我對撼的話, 就係要論馬.
撼咩...:041:

我低調地收返本, 收返利息, 咪好囉...:071:

引用:

矮佬兄,

賭馬仔, 淨係睇八心之威同天賜寶扯上甚麼係呀! 唔明? 你可以答嗎? 呢一個嗎字對你唔係好難, 馬就好似難一啲囉!

附件

HG56 relationship.png (407.13 KB)

HG56 relationship.png

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 11:18 AM 發表 查看引用來源

撼咩...:041:

我低調地收返本, 收返利息, 咪好囉...:071:  
賭馬仔, 你要低調一啲, 係馬場好多人都可以贏錢, 唔係有咁撚多投注額咩! 唔通馬會係數陰司紙?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 11:19 發表 查看引用來源

賭馬仔, 淨係睇八心之威同天賜寶扯上甚麼係呀! 唔明? 你可以答嗎? 呢一個嗎字對你唔係好難, 馬就好似難一啲囉!
哈哈...

是但啦..., 你都係唔明白...

數字來自乜,
有乜料, 就可乜數字...

總有一日搵到正確的數字, 時間問題...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 11:17 AM 發表 查看引用來源

局有大局同細局...
經濟有LOCAL及國與國, 世界...

你似50, 60年代人...
現時, 科技一日千里, 吹多無意思...

官方唔理你開乜局, 坐定定交咗入場費先... ...
賭馬仔, 你識睇大局同細局, 可惜我只識睇條女個波大或細架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 11:21 發表 查看引用來源

賭馬仔, 你要低調一啲, 係馬場好多人都可以贏錢, 唔係有咁撚多投注額咩! 唔通馬會係數陰司紙?
作弊係為咗: 劫貧濟富?

所謂公益, 有幾多係真正落到低下(草根)階層?:027:

不過,
有少少粥水吊住條命, 好過無飯開而餓死...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 11:35 AM 發表 查看引用來源

作弊係為咗: 劫貧濟富?

所謂公益, 有幾多係真正落到低下(草根)階層?:027:

不過,
有少少粥水吊住條命, 好過無飯開而餓死...
賭馬仔, 唔好好似有咁正義感啦! 一個唔想做義工的人, 應一點正義感都無架!  弊係為咗: 劫貧濟富, 都係貧何來有錢比褲刧呀! 請你想清楚才發言啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆