上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 12:20 AM 發表 查看引用來源

唔明你講咩水魚!
佢當馬迷係水魚, 只有佢唔係水魚.
好彩我都唔係水魚, 三場一Q搞掂. 賭馬又點洗要過關, 過關係死局, 無得變架!
等我得閒再上些少真飛.

附件

R3 tips.png (14.3 KB)

R3 tips.png

R3 Betting.jpg (4.69 KB)

R3 Betting.jpg

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 00:33 發表 查看引用來源  
佢當馬迷係水魚, 只有佢唔係水魚.
好彩我都唔係水魚, 三場一Q搞掂. 賭馬又點洗要過關, 過關係死局, 無得變架!
等我得閒再上些少真飛.
催谷,個魚塘的投注額,
17。5%的入場費要擺底!

現時魚塘有多真錢,
畀識賭的賭仔分?
其實唔知,不個大家夾份做大佢,
分多D錢的雞會係大D。。

問題係賭仔有無本事,靠自己一定唔掂!
因有數得計!

靠人哋? 點都要諗諗,為乜送$畀你。。

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 07:47 發表 查看引用來源  

催谷,個魚塘的投注額,

現時魚塘有多真錢,
畀識賭的賭仔分?

因有數得計!

靠人哋? 點 ...
如果有上帝?
有句話,
要你滅亡,必先讓你瘋狂!

只不過係人性。。

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 07:58 AM 發表 查看引用來源

如果有上帝?
有句話,
要你滅亡,必先讓你瘋狂!

只不過係人性。。
賭馬仔, 此地係論馬, 唔係論其麼魚塘, 水塘, 水魚同沙魚. 甚麼上帝, 唔上帝. 信上帝者就應去賭錢. 請勿再勸馬友唔會去賭馬, 因為你連馬名都無提及過. 如果有上帝, 你就係契弟. 如果無你都係契弟. 你既指導思想留番拜山同啲下面既人講訧差不多.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 09:13 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 此地係論馬, 唔係論其麼魚塘, 水塘, 水魚同沙魚. 甚麼上帝, 唔上帝. 信上帝者就應去賭錢. 請勿再勸馬友唔會去賭馬, 因為你連馬名都無提及過. 如果有上帝, 你就係契弟. 如果無你都係契弟. 你既指導思想留番 ...
我只係自力更生,
係馬場中的彩池,搵到錢!

賣tips,係有咁既實力,
不過要人畀錢買,又太難了,
無乜必要咁辛苦去証明,我可以幫人搵到錢。
所以,
都係收埋自己食。。
我又唔會做義工,但搵到錢會做多D善事!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 07:47 AM 發表 查看引用來源

催谷,個魚塘的投注額,

現時魚塘有多真錢,
畀識賭的賭仔分?

因有數得計!

靠人哋? 點 ...
賭馬仔, 係人都知馬會要抽17.5%錢做公益, 好似只有你唔知咁款, 淨係睇你寫文章都不能一氣呵成, 就知道你平日痾屎痾尿都一樣不能夠一氣痾成, 斷斷續續, 不過又唔好怪, 習慣成自然. 請勿再說敎了, 應早一啲去瞓啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 09:23 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 係人都知馬會要抽17.5%錢做公益, 好似只有你唔知咁款, 淨係睇你寫文章都不能一氣呵成, 就知道你平日痾屎痾尿都一樣不能夠一氣痾成, 斷斷續續, 不過又唔好怪, 習慣成自然. 請勿再說敎了, 應早一啲去瞓啦! ...
是但啦,17。5%,
我敢話係全世界,數一數二地高。。

至於服務,
咁就兩睇,叻人,精英太多了。。利弊,輕重?
關我乜樹?

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 09:21 AM 發表 查看引用來源

我只係自力更生,
係馬場中的彩池,搵到錢!

賣tips,係有咁既實力,
不過要人畀錢買,又太難了,
無乜必要咁辛苦去証明,我可以幫人搵到錢。
所以,
都係收埋自己食。。
我又唔會做義工,但搵到錢會做多D善事! ...
賭馬仔, 如果一個人有心去做善事的話, 就唔會成日提及義工這回事. 義工同善事一定係扯上關係, 唔似那條HG56, 唔知人事科關係就寫成有關係.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 09:27 發表 查看引用來源  

是但啦,17。5%,
我敢話係全世界,數一數二地高。。

至於服務,
咁就兩睇,叻人,精英太多了。。利弊,輕重?
關我乜樹?
小小的討論區,
有能力,導致富貴人家用真金白銀交稅做善事嗎?

反而,
會更似害咗那些發橫財夢的窮人,付出更多血汗錢!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-4-6 09:30 發表 查看引用來源  
賭馬仔, 如果一個人有心去做善事的話, 就唔會成日提及義工這回事. 義工同善事一定係扯上關係, 唔似那條HG56, 唔知人事科關係就寫成有關係.
我的角度,
你畀到贏錢的貼士,就係一個好好的義工!

但畀唔中的,或故意畀山埃,
即係你口中的契弟一名。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆