上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

三課前詩
靜岡避世無悔恨, 美麗本是健康來
恨之能人所不能, 仙遊騎鶴上雲逍
千里神戶也極近, 上天落地唔係人
人情共舞一家親. 擁抱上床性行為

四課前詩
居功四族談何易, 衰公自然會追龍
抵制法規新法治, 世人好難平均分
疲累已醒添鬥志, 屁句一聲响不停
巴結慎言理應知. 英雌落鑊要趁熱

五課前詩
強霸寬人寬自己, 條褲寬鬆要量度
悲淚瘋狂心已死, 鋒芒時代屌佢老味
傳說敵強侵我地, 力量就是用來去屌地
熊夢城牆不放棄. 茶樓成長要蝦片

又着燈?仲未燈夠呀

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-27 08:59 PM 發表 查看引用來源
又着燈?仲未燈夠呀!
你又入嚟做乜撚嘢!又系先撩者賤!ok!

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-27 08:59 PM 發表 查看引用來源
又着燈?仲未燈夠呀!
燈你老個臭閪呀! 我屌你老母夠哂本. 乞撚兒, 文撚盲.

附件

引用:
又着燈?仲未燈夠呀!
你条死仆街,再入黎搞搞震就屌到你屎忽開花

引用:
原帖由 Leafchan 於 2020-3-27 11:11 PM 發表 查看引用來源

你条死仆街,再入黎搞搞震就屌到你屎忽開花
佢屎勿一早開左花,不過不是比人吊,係比馬能吊

引用:
又着燈?仲未燈夠呀!
呂洞賓: 坤仔, 你有無搞撚錯呀, 你無左條撚都好啦, 連我條野都吞埋(呂-吕), 你今次無運行.
坤   叔: 就係我條根都縮, 你知唔知我單戀你條女何仙姑好耐, 你屌得, 我無理由唔上得架.
呂洞賓: 坤仔, 何老姑係你可以上的嗎, 佢唔係你亞媽, 可以比你日日上, 日日賞架! 請問你亞媽想唔想呀?
坤   叔: 賓叔, 我都唔想呀! 不過我老豆無料到, 揾我做替工, 替替吓亞媽叫我唔好停, 幫我揾返我條啫啫仔, 揾吓揾吓揾到現在都揾唔到, 搞到我幫佢揾個窿係邊一度.

附件

引用:
又着燈?仲未燈夠呀!
屌你老母屌到著燈呀,係都要黎比人屌,死柒頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆