上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

寶馬兄,有的雜種真係犯賤架,又話問候我父母,又要燒香比我,我開新帖叫佢唔好咁多遺言佢地又唔斷氣,點樣攞和頭酒呀?

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-24 20:13 發表 查看引用來源
寶馬兄,有的雜種真係犯賤架,又話問候我父母,又要燒香比我,我開新帖叫佢唔好咁多遺言佢地又唔斷氣,點樣攞和頭酒呀?
平心而論,
兩老的貼士, 力壓/技壓不少二打六,

相信你都有得益...

怨聲載道又如何...
一人少一句....
搵$過日晨, 咁先過足癮...

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-24 20:13 發表 查看引用來源
呢條友, 咁夠義氣...
必定有唔少頭馬見...

跟矮兄, 估計會容易中好多...

唔好問我, 我唔識...呢D嘢...

附件

ScreenHunter 750.png (295.65 KB)

ScreenHunter 750.png

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-24 08:15 PM 發表 查看引用來源

平心而論,
兩老的貼士, 力壓/技壓不少二打六,

相信你都有得益...

怨聲載道又如何...
一人少一句....
搵$過日晨, 咁先過足癮...
此言差焉,我從來當佢地啲号碼係燈,仲記唔記得呢兩句:海上扒龍船,好醜有人見!我每場2匹,又無叫你買,又冇話勁中!真係唔輸便是贏

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-24 20:26 發表 查看引用來源

此言差焉,我從來當佢地啲号碼係燈,仲記唔記得呢兩句:海上扒龍船,好醜有人見!我每場2匹,又無叫你買,又冇話勁中!真係唔輸便是贏
一人少一句...
好彩, 今期無版主駐場,

唔係斷估, 你哋D乜蝦乜蟹橫飛,
BAN咗好耐ACCOUNT...

我收口先,,, BY 路人甲...:122:

好快會有人維持秩序,剩係張支票都夠造:071:

回覆 2626#  Azazelwong 的帖子

唔識野就咪亂講,現時科技發達,就算唔駛投注都可以有收入,
要求神拜佛。。。。。?無信心就咪賭啦,仲要自己騙自己

0329 初吟

一課前詩
勁闖八方殺無赦
如獲怪招當忍者
八核身影不苟且
跟前泡影或改寫

二課前詩