上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-24 06:59 PM 發表 查看引用來源

講係咁講...
快4月啦, 要學印度神油...:122: :122:
我有時好飄忽、唔中幾次會跌出一百外、中返兩次已去返十大!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-24 19:02 發表 查看引用來源

我有時好飄忽、唔中幾次會跌出一百外、中返兩次已去返十大!
明白...都係下季先玩...

因為要開始試試搞矮兄最勁的人事科...無咁多時間...
一個暑假, 估計, 一定可以搞得完...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-24 07:05 PM 發表 查看引用來源

明白...都係下季先玩...

因為要開始試試搞矮兄最勁的人事科...無咁多時間...
一個暑假, 估計, 一定可以搞得完...
咁高估自己!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-24 19:09 發表 查看引用來源

咁高估自己!
現時開始搞, 到下季, 都有成幾5個月時間...

唔夠?

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-24 19:12 發表 查看引用來源

現時開始搞, 到下季, 都有成幾5個月時間...

唔夠?
如果唔夠時間, 咪再搞長D...搞完為止, 再玩個APPS...

寶馬兄,宜家分分钟連馬都冇得跑!到時点揾返的入會費?

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-24 19:17 發表 查看引用來源
寶馬兄,宜家分分钟連馬都冇得跑!到時点揾返的入會費?

入會費, 係咪官方最低的17.5%?

跑馬, 要靠官方的智慧了,

但千萬唔好停....

因為無咗呢份贏錢...收入, :029: ...
:029: :029:

:098:

寶馬兄,睇你打字有文有路,都算叻仔一名,應該大把世界!小弟粗人一個.無野好,就係對得住兄弟,朋友,錢一定唔夠你多,但仲夠三餐一宿,足焉!

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-24 19:48 發表 查看引用來源
寶馬兄,睇你打字有文有路,都算叻仔一名,應該大把世界!小弟粗人一個.無野好,就係對得住兄弟,朋友,錢一定唔夠你多,但仲夠三餐一宿,足焉!
:041: 今次我做個..和事佬,

大家,
各樓主, 各自打理自己間鋪...

唔好周圍搞搞陣...

馬場內,
大家都搵到食, 咪好囉...

正所謂咸魚青菜, 各有所好...:131:

千萬唔好問我係老幾...
我係路人甲...一個偷師仔, 學師仔...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆