上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-3-22 07:59 AM 發表 查看引用來源

神棍,一早起身又要吊爆你先精神:098:
早晨, Captain, 咁早就嚟同佢一個Morning shot. 條撚樣好唔得閒, 等等, 等佢沖原涼再屌過.

附件

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-22 08:40 AM 發表 查看引用來源

早晨, Captain, 咁早就嚟同佢一個Morning shot. 條撚樣好唔得閒, 等等, 等佢沖原涼再屌過.
好提議🤝😁

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-22 04:48 AM 發表 查看引用來源
死矮仔第二條分身東江泳友又係唔屌唔得,起身食藥啦仆街儍佬
你條撚樣真系犯賤,咁鍾意換場比人屌,仲入劍大師個帖搞搞震,又要一早問候你老母,即系屌你老母。

精神!一齊燒阿坤叔數簿

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-22 04:36 AM 發表 查看引用來源
雜種矮仔,你老母仲未死咩,真係報應!你識屌人老母,大把人都識,我再咒你冚家剷,每個鐘,每分鐘都入嚟咒九你,吹咩!
坤撚縮, 好撚濁, 得閒屌到你鳩, 一啲都唔好焗. 同你唔係好撚熟, 痾篤屎比你當飯食, 好過日日屌鳩你. 嚟一個老母閪, 早啲去做無香雞. 我再一次屌鳩你條坤撚叔, 餐餐都係食白粥.

附件

引用:
原帖由 vicho0505 於 2020-3-22 12:28 AM 發表 查看引用來源
你哋自認死全家就入嚟吠啦
嘜你條撚樣成日都係呢一句, 無其他特別句, 好心你返歸學完再出山, 問吓你哋毎亞頭鬥寛, 應揾個似樣啲人出嚟蒲, 唔洗成日燒數簿.

附件

你條撚樣以為自己好撚叻呀!淨係你識吊人,你老味臭西,睇撚清楚先吊人啦,以為自己好撚威,開幾十個名,不撚知所謂,全世界死撚淨你啦

引用:
原帖由 vichofok 於 2020-3-22 09:38 AM 發表 查看引用來源
你條撚樣以為自己好撚叻呀!淨係你識吊人,你老味臭西,睇撚清楚先吊人啦,以為自己好撚威,開幾十個名,不撚知所謂,全世界死撚淨你啦
睇吓妳條臭閪大頭, 認真屌唔落, 想做護士要護住個閪先學人做護士, 返龜換個好啲樣, 唔係無人會屌鳩妳呀! 儍閪.

附件

係呀!南葵涌醫院等緊你返入去呀!撚樣

引用:
原帖由 vichofok 於 2020-3-22 09:46 AM 發表 查看引用來源
係呀!南葵涌醫院等緊你返入去呀!撚樣
睇吓妳大頭相個閪樣, 比人屌到雪雪聲, 是否啲鳩好撚腥. 得閒返龜聞吓妳老豆條鳩是否一樣咁撚腥.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆