上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

你哋自認死全家就入嚟吠啦

引用:
原帖由 vicho0505 於 2020-3-22 12:28 AM 發表 查看引用來源
你哋自認死全家就入嚟吠啦
我要屌你全家就真! 係咩想我燒黃紙比你架! 昂撚鳩小道人.

附件

on9

引用:
原帖由 vicho0505 於 2020-3-22 01:05 AM 發表 查看引用來源
on9
你條昂鳩仔, 輪到你當更, 梗係你班老頂瞓哂, 揾你條笨柒仔出嚟比我屌. 你當更有無錢收架! 唔好撚信那些人, 揾你去嚟比我屌架! 昂鳩仔, 懵撚到上心口.

附件

引用:
原帖由 vicho0505 於 2020-3-22 01:05 AM 發表 查看引用來源
on9
又係文盲一撚個.

附件

雜種矮仔,你老母仲未死咩,真係報應!你識屌人老母,大把人都識,我再咒你冚家剷,每個鐘,每分鐘都入嚟咒九你,吹咩!

jakiengai7939你條分身狗屌爆你呀,死矮仔

死矮仔第二條分身東江泳友又係唔屌唔得,起身食藥啦仆街儍佬

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-22 04:48 AM 發表 查看引用來源
哎喲! 早晨, 咁撚早, 燒數簿, 問候你老母好唔好, 坤撚縮, 不要谷, 條鳩竹, 不能熟, 聞撚盲, 幾撚盞, 電撚胆, 咸鴨蛋, 含撚散, 無撚省, 省得多, 無鼻哥, 拖撚慢, 騎師慢, 好撚猛, 幾撚奸, 姦撚左, 好撚賤, 屌到爆, 我屌到你條坤仔四圍跑, 馬仔都唔洗刨, 早撚啲去瞓鳩. 我再屌多一次個老母化臭閪, 要叫雞, 無撚計, 跪撚多, 要唱歌, 屌你個老母好撚過, 我再屌你老母好撚過.

附件

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-22 04:48 AM 發表 查看引用來源
神棍,一早起身又要吊爆你先精神:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆