上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 東江泳友 於 2020-3-17 09:00 發表 查看引用來源
我今次白走, 由香討過來你要學吓野可以賭馬唔洗輸錢. 又看到一位PM師兄勸人唔好賭馬.
我一早可以唔輸錢...:041:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-17 09:03 AM 發表 查看引用來源

我視賭馬為一個遊戲...

個POOL咁大舊錢,
我每一注畀差唔多2成的入場費...

當然係想贏,
唔止係贏錢, 仲要贏在腦...睇穿一些人與事...

睇睇D叻人的劇本,
是否按照我的想法或諗法去寫.出結果 ...
PM, 你是否輸左大量錢, 好心才勸別人唔好賭錢. 2成是幾多, 有咁多都可以唔賭. 10蚊入馬場, 2成入場費是否係2蚊.

引用:
原帖由 東江泳友 於 2020-3-17 09:09 發表 查看引用來源

PM, 你是否輸左大量錢, 好心才勸別人唔好賭錢. 2成是幾多, 有咁多都可以唔賭.
我係輸左大量錢, 所以先學精咗...

2成的意思,
官方彩池中是最底17.5%抽水 (佣金+正苦 = 平台費)

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-17 09:11 AM 發表 查看引用來源

我係輸左大量錢, 所以先學精咗...

2成的意思,
官方彩池中是最底17.5%抽水 (佣金 = 平台費)
PM, 賭馬有為娛樂, 有為錢, 應唔要理會抽水, 唔抽水係白做, 識得抽對賭馬無幫助, 抽女人水還可以.

引用:
原帖由 東江泳友 於 2020-3-17 09:16 發表 查看引用來源

PM, 賭馬有為娛樂, 有為錢, 應唔要理會抽水, 唔抽水係白做, 識得抽對賭馬無幫助, 抽女人水還可以.

所以,
官方義工咪真係會出嚟傳授一部分,
[ 賽馬的真相 ]...囉...

我個人在賭馬路途上學習,
一係為贏錢,
二又為娛樂 (因為有娛樂, 所以畀官方平台費好應該...外圍另計)!

做乜開新ACCOUNT呢? 容易溝通...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-17 09:18 AM 發表 查看引用來源

所以,
官方義工咪真係會出嚟傳授一部分,
[ 賽馬的真相 ]...囉...

我個人在賭馬路途上學習,
一係為贏錢,
二又為娛樂 (因為有娛樂, 所以畀官方平台費好應該...外圍另計)!

做乜開新ACCOUNT呢? 容易溝通... ...
唔係新A/C, 因做轉職看更, 喜歡同客人溝通.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-14 07:33 PM 發表 查看引用來源
PNG TYDFREKH
劍老師, 好難明, 可否翻譯一吓.

引用:
原帖由 東江泳友 於 2020-3-17 09:33 發表 查看引用來源

唔係新A/C, 因做轉職看更, 喜歡同客人溝通.
其實與一個人的相處耐咗,
真係, 好容易知佢係乜水...

無得變...:041:

成係掛住睇住間鋪, 唔覺得, 好困身嗎?
理論上, 日常生活中...仲有大把嘢...要做喎...:030:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-17 09:38 AM 發表 查看引用來源

其實與一個人的相處耐咗,
真係, 好容易知佢係乜水...

無得變...:041:

成係掛住睇住間鋪, 唔覺得, 好困身嗎?
理論上, 日常生活中...仲有大把嘢...要做喎...:030:  ...
溝女就係其中一部份, 唔好以為想通左. 因為無人想同你溝通, 這一點你永不明日.

引用:
原帖由 東江泳友 於 2020-3-17 09:46 發表 查看引用來源

溝女就係其中一部份, 唔好以為想通左. 因為無人想同你溝通, 這一點你永不明日.
正常人類社會中,
既然, 我無乜利益(無論係有形或無形)畀到人,
自然無人同我溝通...

我認為網上討論區的影響力, 好有限...

要催谷賭馬, 培育新一代馬迷...
係一件吃力不討好的事...但又必要做...

這是一個長遠的育成計劃,
相信官方都...好頭痛...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆