上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 東江泳友 於 2020-3-17 07:59 發表 查看引用來源

師兄, 你好勁, 講得好深, 難明白.
咁睇, 你會唔會更明白呢?

附件

ScreenHunter 447.png (57.69 KB)

ScreenHunter 447.png

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-17 07:33 AM 發表 查看引用來源

我只咁啱。向另一個深入層次出發。。

各位贏多D。。。

賭馬係零和遊戲,
唔係羊,就係豬。。。。!!!

一個漁塘可以一網打盡?

咁兩個?

3個,4個。。。又如何拆呢?
講完! ...
師兄, 看你係局內人仕, 想暗示馬場有陰謀, 講謀唔係講馬, 歡告馬迷唔好賭馬.

引用:
原帖由 hkanton 於 2020-3-17 07:01 AM 發表 查看引用來源
想靜靜地睇下都吾得,都吾明點解呢個世上真係咁多ON 燃鳩既人。無端端黎搞事,可能真係有人利益㐧被影響,連架寶馬都無端端浦頭⋯非常可疑

不招人妒是庸才 ...
所以樓主怕左, 被掃出去, 所以有人問極都無出聲啦! 要問馬問誰.

引用:
原帖由 東江泳友 於 2020-3-17 08:36 發表 查看引用來源

所以樓主怕左, 被掃出去, 所以有人問極都無出聲啦! 要問馬問誰.

唔怕,
實有義工(可能係官方的承辦商, 受薪二租公...等)...

不過有D義工的建議或吹水, 真係唔掂...

矮劍兩老, 係有D質素...

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-14 07:40 PM 發表 查看引用來源

我回埋你呢D人最後一次、個撚字系正宗中文字!

基本词义

◎ 撚 niǎn

〈动〉

(1) 执,持取 [hold]

成济撚戟直奔辇前。——《三国演义》

(2) 如:撚须(捋须);撚眉(手捻眉毛);撚梢子(摇小鼓);撚钱(用手撚钱旋转的一 ...
DLLMCFH會唔係挑難老毛C忽High.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-17 08:42 AM 發表 查看引用來源

唔怕,
實有義工(可能係官方的承辦商, 受薪二租公...等)...

不過有D義工的建議或吹水, 真係唔掂...

矮劍兩老, 係有D質素...
師兄, 你都可以論兩位長老, 你一定係高人, 原來你都要.com都有高人存在. 如果師兄你論馬一定好精.

引用:
原帖由 東江泳友 於 2020-3-17 08:52 發表 查看引用來源

師兄, 你都可以論兩位長老, 你一定係高人, 原來你都要.com都有高人存在. 如果師兄你論馬一定好精.
我上網向高手學習,
自己係度摸索一套提高勝算的方法...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-17 08:55 AM 發表 查看引用來源

我上網向高手學習,
自己係度摸索一套提高勝算的方法...
師兄, 你好叻, 我認為高勝算方法唔好去賭, 留番錢來養老.

我今次白走, 由香討過來你要學吓野可以賭馬唔洗輸錢. 又看到一位PM師兄勸人唔好賭馬.

引用:
原帖由 東江泳友 於 2020-3-17 08:58 發表 查看引用來源

師兄, 你好叻, 我認為高勝算方法唔好去賭, 留番錢來養老.

我視賭馬為一個遊戲...

個POOL咁大舊錢,
我每一注畀差唔多2成的入場費...

當然係想贏,
唔止係贏錢, 仲要贏在腦...睇穿一些人與事...

睇睇D叻人的劇本,
是否按照我的想法或諗法去寫.出結果

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆