上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-14 08:20 PM 發表 查看引用來源
認真失策, 今日第八場應當呢場係平磅賽就掂過碌借. 就係咁簡單的一場賽事. 買4件Q, PQ都有差不多二千銀. 去邊處可以咁揾呀! 其實呢一個模式係可以用一世架! ...
隻協怕有1分32秒幾佳績、唔系早洩因騎功差已贏得!比你經過上仲好!余伯所託非人。

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-14 08:36 PM 發表 查看引用來源

隻協怕有1分32秒幾佳績、唔系早洩因騎功差已贏得!比你經過上仲好!余伯所託非人。
余伯都係名人, 老主顧, 所以周不時有馬贏.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-14 08:41 PM 發表 查看引用來源

余伯都係名人, 老主顧, 所以周不時有馬贏.
今季都多左、你經過都贏過佢D馬、硬系用個無料之人!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-14 08:43 PM 發表 查看引用來源

今季都多左、你經過都贏過佢D馬、硬系用個無料之人!
因為大眼仔有條大奸鳩照住. 所以都係一個小紅人, 唔係乞兒.

附件

仲未有高人答,何謂平磅賽?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-14 08:20 PM 發表 查看引用來源
認真失策, 今日第八場應當呢場係平磅賽就掂過碌借. 就係咁簡單的一場賽事. 買4件Q, PQ都有差不多二千銀. 去邊處可以咁揾呀! 其實呢一個模式係可以用一世架! ...
馬後炮,怡家至講,不如出年至講!話時話今晚經過油麻地公廁見到一高一矮,唔係比我撞到正嗎?:122:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-14 08:46 PM 發表 查看引用來源

因為大眼仔有條大奸鳩照住. 所以都係一個小紅人, 唔係乞兒.
今日小澤圓孭唔少飛、肯蝕底就好快有回報、最可惜今日有梁欠左蔡!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-14 09:16 PM 發表 查看引用來源

今日小澤圓孭唔少飛、肯蝕底就好快有回報、最可惜今日有梁欠左蔡!
唔好趾開話题啦,刀仔!你兩條挈弟都係得一條路,:屎勿路:096:

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-14 09:20 PM 發表 查看引用來源

唔好趾開話题啦,刀仔!你兩條挈弟都係得一條路,:屎勿路:096:
唔好嘈喇,而家已經無乜地方可以正正經經有人講下故仔,真係大家都閂晒閘就會無晒生氣,平日On99嘅時候,想搵啲志同道合嘅人傾下計都無,相信上得黎大家年紀都唔細,可以聚嘅日子就珍惜,無謂因為少少意氣之事而針鋒相對啦!

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-14 09:39 PM 發表 查看引用來源

唔好嘈喇,而家已經無乜地方可以正正經經有人講下故仔,真係大家都閂晒閘就會無晒生氣,平日On99嘅時候,想搵啲志同道合嘅人傾下計都無,相信上得黎大家年紀都唔細,可以聚嘅日子就珍惜,無謂因為少少意氣之事而針鋒相對啦! ...
不要中計! 乞兒就係乞兒, 文盲就係文盲. 可以不理佢同回應佢. 係討論區係人都係佢係乞兒仔. 等級不同.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆