上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-14 07:47 PM 發表 查看引用來源

勁! 呢問舖個個勁到無倫, 所以那條乞兒都要乞上門.
個乞兒如圖!

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-14 07:51 PM 發表 查看引用來源

全對, 唔洗咁將揚, 唔係條乞兒氣葬馬場.
真係死剩吧口!的飛又唔係你兩個買,今'晚又要搽药膏落下陰!:096:

陽痿佬,快的PM你挈哥今晚洗乾靜隻眼等刀仔入!:096::026::071::071::071:

如果想呢班乞兒出現係好簡單, 只要出4隻唔中即時會出現, 或者場場都中. 點解, 因為佢主人放佢哋出嚟行乞. 食剩還有甚麼冷飯菜執. 因為呢班乞兒係受薪去嚟行乞架!

附件

勁人係討論區內只係一個有禮貌嘅尊稱,大家懂的,不用太認真

要是真係認真分析點樣先為之勁,那不是貼幾張事後飛丶不是每場提供4隻丶不是show投注戶口有多少丶不是有黑咭金咭⋯

而係你背後個系統和執行力是否優越過人

我倒有一個方法可以證明,不過可能方法一出呢度所有人(包括我自己)都肥老收場:014:

輕輕鬆鬆 吹下水 分享下咪好囉

我今日認真差, 差到無倫. 不過唔洗乞食都有餐飯餸.

附件

引用:
原帖由 HG56 於 2020-3-14 08:09 PM 發表 查看引用來源
勁人係討論區內只係一個有禮貌嘅尊稱,大家懂的,不用太認真

要是真係認真分析點樣先為之勁,那不是貼幾張事後飛丶不是每場提供4隻丶不是show投注戶口有多少丶不是有黑咭金咭⋯

而係你背後個系統和執行力是否優越過人

...
宜家邊兩條鈴羊問候人老母先?
正所謂誰人無父母!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-14 08:12 PM 發表 查看引用來源
我今日認真差, 差到無倫. 不過唔洗乞食都有餐飯餸.
有可能下一次要係FB出貼.

認真失策, 今日第八場應當呢場係平磅賽就掂過碌借. 就係咁簡單的一場賽事. 買4件Q, PQ都有差不多二千銀. 去邊處可以咁揾呀! 其實呢一個模式係可以用一世架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-14 08:20 PM 發表 查看引用來源
認真失策, 今日第八場應當呢場係平磅賽就掂過碌借. 就係咁簡單的一場賽事. 買4件Q, PQ都有差不多二千銀. 去邊處可以咁揾呀! 其實呢一個模式係可以用一世架! ...
你識條鐵咩,何謂平磅赛?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆