上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-3-14 07:23 PM 發表 查看引用來源
[attach]12160455[/attach]
我回埋你呢D人最後一次、個撚字系正宗中文字!

基本词义

◎ 撚 niǎn

〈动〉

(1) 执,持取 [hold]

成济撚戟直奔辇前。——《三国演义》

(2) 如:撚须(捋须);撚眉(手捻眉毛);撚梢子(摇小鼓);撚钱(用手撚钱旋转的一种游戏);撚弄(抚玩)

(3) 揉搓;搓捻 [twist]。如:撚粉(搓面粉或米粉)

(4) 蹂,践踏 [trample]

前后不相撚,左右不相干。——《淮南子·兵略训》

(5) 按 [press]。如:撚指(弹指)

DLLMCFH 是一個無意思既代碼、那一個字系粗口:095::095:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-14 07:40 PM 發表 查看引用來源

基本词义

◎ 撚 niǎn

〈动〉

(2) 如:撚须(捋须);撚眉(手捻眉毛);撚梢子(摇小鼓);撚钱(用手撚钱旋转的一 ...
劍大師,,有料:098:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-14 07:40 PM 發表 查看引用來源

基本词义

◎ 撚 niǎn

〈动〉

(2) 如:撚须(捋须);撚眉(手捻眉毛);撚梢子(摇小鼓);撚钱(用手撚钱旋转的一 ...
勁!

引用:
原帖由 HG56 於 2020-3-14 07:34 PM 發表 查看引用來源
[attach]12160457[/attach]

單棍x3 show埋銀碼
撐一撐劍兄:130:

以上係我其中一啲半自動投注的注項,三重丶四重果啲高抽水野就吾po啦

你咁有信心,比埋我就好喇:013:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-14 07:04 PM 發表 查看引用來源
咁熱條Q都費事出聲:096::096:

[attach]12160446[/attach]
勁! 單Q搞掂. 乞兒乞上門. 認真可憐. 真假已分.

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-14 07:45 PM 發表 查看引用來源

[attach]12160463[/attach]
高手出籠!

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-14 07:45 PM 發表 查看引用來源

乜你仲未收皮咪:096:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-14 07:45 PM 發表 查看引用來源

[attach]12160463[/attach]
勁! 呢問舖個個勁到無倫, 所以那條乞兒都要乞上門.

附件

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-14 07:45 PM 發表 查看引用來源

老羊、好多飛中左唔使下下Post、盞令人妒忌、你比我我比你睇已夠:014:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-14 07:48 PM 發表 查看引用來源

老羊、好多飛中左唔使下下Post、盞令人妒忌、你比我我比你睇已夠:014:
全對, 唔洗咁將揚, 唔係條乞兒氣葬馬場.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆