上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 09:33 PM 發表 查看引用來源

如果, 命中率係底...
點出TIPS都無所謂...

如果証實係高...
當係...係獨食啦...:041:

數錢都要時間,
邊得閒做義工, 出TIPS幫人搵錢啊...:028:
打幾隻字, 都要時間既...係咪...:041: :122: ...
如果自命命中率高的那幾場才出才算係合理喎. 中與唔中應無乞兒同文盲無蘇妖你架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 21:57 發表 查看引用來源

如果自命命中率高的那幾場才出才算係合理喎. 中與唔中應無乞兒同文盲無蘇妖你架!
仲細咩...講呢D....:044:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 09:59 PM 發表 查看引用來源

仲細咩...講呢D....:044:  
我仲以為你呢幾年去左海外流..., 係流學, 唔係流濃, 今次回流本港, 應可以大展拳腳, 千古留名喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 22:07 發表 查看引用來源

我仲以為你呢幾年去左海外流..., 係流學, 唔係流濃, 今次回流本港, 應可以大展拳腳, 千古留名喎!
希望啦...

毛汗廢炎, 真係好大件事...

磚家講,
最好毛無病發出嚟...
如個廢花咗, 就算好返, 講廢話都少咁幾成功力....

呢條神仙條菜, 今次極力提供福威勝, 唔知佢知否同主馬昨賽已經食到應喎!

附件

歌頌藏寶!

https://youtu.be/KglXvIyad9E

一支低泣低歎結他
和一堆一堆瑣碎舊話
伴空屋中苦戀凝重懷念妳
多麼的想知妳好嗎
和他一起別怕忍退吧
願他可跟我那樣活著全為妳
OH……我再笑我似個笑話 一生都追蹤空氣
OH……我也說過休息放棄吧
但實在捨不得妳只好衷心講一句
我盼妳一世快樂幸運沒憾沒淚痕愁緖 如他傷妳心如他說別離
如果未厭惡我即想謝妳
無知的結他難解妳別離
仍不願離去半哭等待妳

架寶馬係吾係以前想賣料比老羊踢爆果架?無端端又浦頭

不願置評!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-13 11:15 PM 發表 查看引用來源
歌頌藏寶!

https://youtu.be/KglXvIyad9E

一支低泣低歎結他
和一堆一堆瑣碎舊話
伴空屋中苦戀凝重懷念妳
多麼的想知妳好嗎
和他一起別怕忍退吧
願他可跟我那樣活著全為妳
OH……我再笑我似個笑話 一生都追蹤空 ...
老劍, 你今次好似唔係講馬, 係講人喎!

引用:
原帖由 hkanton 於 2020-3-14 11:05 發表 查看引用來源
架寶馬係吾係以前想賣料比老羊踢爆果架?無端端又浦頭
賣料? 賣乜料? 肥田料? :131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆