上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 20:36 發表 查看引用來源

都係我開先題, 係每場頭版貼出各場心水. 寶馬, 你都可以同一樣做法, 不過應唔洗等到閘前才出架! 有好野應益吓各位馬友兄弟喎!

我的諗法, 同你唔同...
既然, 我個人的命中率都算高, 為乜要益人?
又無獎金, 又無獎品...

中咗, 可捐錢做善事, 都幾好...

不過,
你開咗呢場, 我又玩吓...一場半場無傷大雅...

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-13 20:40 發表 查看引用來源

高手過招,風起雲湧,欲知後事如何,等明天閘前分解:013:

你似係...K...ICON有條黃金嗰位...:041:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 08:43 PM 發表 查看引用來源

你似係...K...ICON有條黃金嗰位...:041:  
响度,我都係跟羊、劍兩位高手學嘢,其他地方已經無乜好睇:045:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-13 20:46 發表 查看引用來源

响度,我都係跟羊、劍兩位高手學嘢,其他地方已經無乜好睇:045:

原來係你, 又過咗幾年啦...

話時話,
如要真金白銀,大大注...
...一定要搞好自己的"內功心法"...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 08:42 PM 發表 查看引用來源

我的諗法, 同你唔同...
既然, 我個人的命中率都算高, 為乜要益人?
又無獎金, 又無獎品...

中咗, 可捐錢做善事, 都幾好...

不過,
你開咗呢場, 我又玩吓...一場半場無傷大雅... ...
咁就不對了, 係討論區除左眾人尿壺外, 有誰會係大戶入嚟睇架! 所以無奬品都可以益吓各方馬友, 了解你為甚麼會貼呢幾隻馬, 中與不中無所課, 講真任你點貼, 最後一定唔會有人跟足你.  我現時係開閘才出都係唔想得罪那些眾人尿壺, 如果係真的有的話.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 21:29 發表 查看引用來源

咁就不對了, 係討論區除左眾人尿壺外, 有誰會係大戶入嚟睇架! 所以無奬品都可以益吓各方馬友, 了解你為甚麼會貼呢幾隻馬, 中與不中無所課, 講真任你點貼, 最後一定唔會有人跟足你.  我現時係開閘才出都係唔想得罪 ...
如果, 命中率係底...
點出TIPS都無所謂...

如果証實係高...
當係...係獨食啦...:041:

數錢都要時間,
邊得閒做義工, 出TIPS幫人搵錢啊...:028:
打幾隻字, 都要時間既...係咪...:041:
:122:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-13 08:40 PM 發表 查看引用來源
點解隻京城腫脹有咁多飛?
唔通條女聽日要過女兆頭!
呢件係八趣馬, 何妨已經趙左五鑊咁多, 應唔夠北極狗跑, 因為唔想那場冷清清, 捧吓場都好應該.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 09:33 PM 發表 查看引用來源

如果, 命中率係底...
點出TIPS都無所謂...

如果証實係高...
當係...係獨食啦...:041:

數錢都要時間,
邊得閒做義工, 出TIPS幫人搵錢啊...:028:
打幾隻字, 都要時間既...係咪...:041: :122: ...
唔好對錢銀咁緊張啦! 錢財係身物, 係你就係你, 係無雞走架!

命裡有時終會有, 命裡無時食地球.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 21:38 發表 查看引用來源

唔好對錢銀咁緊張啦! 錢財係身物, 係你就係你, 係無雞走架!

命裡有時終會有, 命裡無時食地球.
所以大家理念唔同, 做法都唔同...

一樣米養百樣人...

但無奶油, 由我派米囉...

最多中咗, 走去...捐多幾包米...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 09:43 PM 發表 查看引用來源

所以大家理念唔同, 做法都唔同...

一樣米養百樣人...

但無奶油, 由我派米囉...

最多中咗, 走去...捐多幾包米...
應捐多幾打安全套, 因為輕便過要幾包大包米喎. 現時141, 148, 161啲囡囡唔易做, 所以環保工作可免則免.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆