上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 07:22 PM 發表 查看引用來源

應係為食格格.
原來第五場,感謝!我仲以為第四場

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 07:22 PM 發表 查看引用來源

應係為食格格.
對的

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 19:29 發表 查看引用來源

哦...:092:
:041: 講真...無跟..

我仲摸索中...如何再提高命中率,
如貼4匹, 我認為要中單T先有數圍...
競爭太激列了...

個人最近的比較好的成績中...眾歡笑...

不過,
畀冒起的...拉何, 何拉...搞到中咗幾次 ...
再次一級的成績係貼4匹,
有3匹係F4內...

呢條為食格格唔係無對手, 有大盜, DC好老友圍她奶條佬, 冧莊都係對手. 何妨呢條表情王有數據大熱門勝出率好低, 呢件係好例外. 側聞表情王想入股馬主間私房菜, 因為馬主條菜私房嗰度好鑊咞話喎!

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 07:54 PM 發表 查看引用來源
呢條為食格格唔係無對手, 有大盜, DC好老友圍她奶條佬, 冧莊都係對手. 何妨呢條表情王有數據大熱門勝出率好低, 呢件係好例外. 側聞表情王想入股馬主間私房菜, 因為馬主條菜私房嗰度好鑊咞話喎! ...
三T有多寶應會爆一兩關

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 07:53 PM 發表 查看引用來源

再次一級的成績係貼4匹,
有3匹係F4內...
咁就好簡單啦! 正副會長各一, 載乳龜頭, 百步驚暈.
不過我就睇好嘉應子好錫財子, 粒痔係傷相, 洪老爺那件. 要睇我是否無貨賣喎!

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 20:03 發表 查看引用來源

咁就好簡單啦! 正副會長各一, 載乳龜頭, 百步驚暈.
不過我就睇好嘉應子好錫財子, 粒痔係傷相, 洪老爺那件. 要睇我是否無貨賣喎!
你唔等臨場?:092:
明日, 臨場見...:071:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 08:10 PM 發表 查看引用來源

你唔等臨場?:092:
明日, 臨場見...:071:  
都係我開先題, 係每場頭版貼出各場心水. 寶馬, 你都可以同一樣做法, 不過應唔洗等到閘前才出架! 有好野應益吓各位馬友兄弟喎! 公豬同好, 豬乸無份.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 08:36 PM 發表 查看引用來源

都係我開先題, 係每場頭版貼出各場心水. 寶馬, 你都可以同一樣做法, 不過應唔洗等到閘前才出架! 有好野應益吓各位馬友兄弟喎!
高手過招,風起雲湧,欲知後事如何,等明天閘前分解:013:

點解隻京城腫脹有咁多飛?
唔通條女聽日要過女兆頭!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆