上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-13 05:58 PM 發表 查看引用來源

我都相信外父好唔like我地:096:
所以會派啲下部嚟搗亂, 係想我哋唔出貼士, 等我同錢家落條大哥溝通一吓先, 等佢踩線同勾線好容易勾到呢條乞兒出嚟.

附件

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 06:21 PM 發表 查看引用來源

所以會派啲下部嚟搗亂, 係想我哋唔出貼士, 等我同錢家落條大哥溝通一吓先, 等佢踩線同勾線好容易勾到呢條乞兒出嚟.
呢個依斯堅做到嘢!
唔出都好、學你話齋、賽前已討論哂!

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 18:21 發表 查看引用來源

平心而論, 你的貼士水準...
真係江河日下...
佳作少有, 同初期無得比...初期真係好有驚喜...同收獲...:041:

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 05:48 PM 發表 查看引用來源

填鴨都係北京樓好過高陞茶樓, 如有雞籠養住就會好一些, 不過去旅行唔可以帶埋雞籠上機, 扶上機都唔可以. 明未! 所以高陞茶樓門前周不時有條乞兒乞飯食呀! 好明顯係呢條乞兒啦! 不過有眾人外父照住應唔洗乞食啩!

...
有燈王撐茶樓!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 06:26 PM 發表 查看引用來源

平心而論, 你的貼士水準...
真係江河日下...
佳作少有, 同初期無得比...初期真係好有驚喜...同收獲...:041:  
人老了就差不多無料到架! 你架係寶馬, 我架係錢七, 就可以比呀!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-13 06:31 PM 發表 查看引用來源

有燈王撐茶樓!

[attach]12159884[/attach]
講真似係無敵殺手飛, 又無人肯孭飛. 只有步步高陞.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 18:38 發表 查看引用來源

人老了就差不多無料到架! 你架係寶馬, 我架係錢七, 就可以比呀!
今年2020...

2014-2015年左右, 遇見你...

都係幾年, 無乜奶油咁快無貨賣...:044:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 06:42 PM 發表 查看引用來源

今年2020...

2014-2015年左右, 遇見你...

都係幾年, 無乜奶油咁快無貨賣...:044:  
唔係無貨賣, 係貴精不貴多, 有馬友提問多, 回答時就要精.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-13 06:31 PM 發表 查看引用來源

有燈王撐茶樓!

[attach]12159884[/attach]
劍兄矮兄 我反而覺得大胃王上程吾值鴨仔

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 06:41 PM 發表 查看引用來源

講真似係無敵殺手飛, 又無人肯孭飛. 只有步步高陞.
荼樓無對手, 無客人架! 有東方無窮人已經係對手.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆