上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

羊師傅、劍兄,研究下 4場 保羅承傳

收到🙇‍♂️

引用:
原帖由 吳秋月 於 2020-3-13 02:57 PM 發表 查看引用來源
前次同程散哂、千二好D、留返谷草!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-13 04:28 PM 發表 查看引用來源

前次同程散哂、千二好D、留返谷草!
收到,謝劍兄,跟進下:045:

引用:
原帖由 吳秋月 於 2020-3-13 02:57 PM 發表 查看引用來源
St. Paul係田草係好弱,  同場有高陞酒樓, 有雞籠, 重有間旅行社, 雖然現時生意不佳, 所以保羅係好難揾到啖食, 何妨尚欠入場費.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 04:38 PM 發表 查看引用來源

St. Paul係田草係好弱,  同場有高陞酒樓, 有雞籠, 重有間旅行社, 雖然現時生意不佳, 所以保羅係好難揾到啖食, 何妨尚欠入場費.
明白。留意住先,謝羊師傅:045:

開盤手手鬆左、盜墓有兩隻鴨仔一隻三奶都有1.75、暗示有鴨仔變填鴨!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-13 05:36 PM 發表 查看引用來源
開盤手手鬆左、盜墓有兩隻鴨仔一隻三奶都有1.75、暗示有鴨仔變填鴨!

[attach]12159848[/attach]
填鴨都係北京樓好過高陞茶樓, 如有雞籠養住就會好一些, 不過去旅行唔可以帶埋雞籠上機, 扶上機都唔可以. 明未! 所以高陞茶樓門前周不時有條乞兒乞飯食呀! 好明顯係呢條乞兒啦! 不過有眾人外父照住應唔洗乞食啩!

唔好意思, 唔係眾人外父, 係眾人尿壺才對.

附件

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 05:48 PM 發表 查看引用來源

填鴨都係北京樓好過高陞茶樓, 如有雞籠養住就會好一些, 不過去旅行唔可以帶埋雞籠上機, 扶上機都唔可以. 明未! 所以高陞茶樓門前周不時有條乞兒乞飯食呀! 好明顯係呢條乞兒啦! 不過有眾人外父照住應唔洗乞食啩!

...
我都相信外父好唔like我地:096:

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-13 05:48 PM 發表 查看引用來源

...
旅行社忽然多人去參加、照計短線未夠搵到食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆