上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

呢隻親征賽最外檔粉紅色(1號)前次起步第一隻彈出、好似馬友半咁拉拉拉到包尾、入直路外檔如飛殺上近走第5。呢個小毛系咪拉慣左比人捉正!阿女換水手都唔搵小澤圓、唔通搏好分D!

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-12 08:48 PM 發表 查看引用來源
俗語話唔怕生壞命,自從燶友爆出後,個股市日日向下,全世界突然多咗好多燶友,今次又出埋咁多熊出沒,真係熊踪處處,夠晒應景😅
北極獸有隻英派保護應可以係沙漠橫行, 不過唔知屎到唔屎有無好似普洱咁好功力而已.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-12 09:11 PM 發表 查看引用來源

北極獸有隻英派保護應可以係沙漠橫行, 不過唔知屎到唔屎有無好似普洱咁好功力而已.
上次比你一隻年年趙左!

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-12 08:40 PM 發表 查看引用來源

白頭佬手馬唔錯,唔知會唔會配合菜頭隻冷嘢六爺英雄出擊
褲就係褲, 不過長左八寸. 賀蔡會作唔多, 賀何就要睇.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-12 09:10 PM 發表 查看引用來源
呢隻親征賽最外檔粉紅色(1號)前次起步第一隻彈出、好似馬友半咁拉拉拉到包尾、入直路外檔如飛殺上近走第5。呢個小毛系咪拉慣左比人捉正!阿女換水手都唔搵小澤圓、唔通搏好分D!

[attach]12159189[/attach]

[attach]12 ...
上季尾同主馬都係跑第2, 呢件貨應未交足入場費, 應唔掂. 如同主馬今季出就要留意因為已玩完.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-12 10:14 PM 發表 查看引用來源

褲就係褲, 不過長左八寸. 賀蔡會作唔多, 賀何就要睇.
賀何二富咁咪成嬌!

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-12 08:48 PM 發表 查看引用來源
俗語話唔怕生壞命,自從燶友爆出後,個股市日日向下,全世界突然多咗好多燶友,今次又出埋咁多熊出沒,真係熊踪處處,夠晒應景😅
熊熊烈火, 最怕係 Doberman 在上又係雞籠係下面. 狗熊狗熊唔係豬紅.

請問Dobermen 是?

大胃王比人一注落到1.0!

引用:
原帖由 ssdstephen 於 2020-3-13 12:50 AM 發表 查看引用來源
請問Dobermen 是?
係第三場都怕明驅.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆