上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

太掦賤馬咁快又跑仲要狗哥上,尼杯絲襪奶茶今次加咗屎,應該寜舍不同:071:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-12 01:54 PM 發表 查看引用來源
太掦賤馬咁快又跑仲要狗哥上,尼杯絲襪奶茶今次加咗屎,應該寜舍不同:071:
杯奶茶似有些少誠意, 不過嚴屎會合作多次只有隻瘋鵝食得過外, 其它多數合作無影, 今次杯奶茶要有糖有奶才好良, 雖然上次交左入場費, 都要睇那一個冀池有無貢獻才可放條魚為餌.

0318 初選

五班前詩

人怕欺塲欺怕人
兩親性善性親兩
互敵不敬不敵互
鳴鳯共凰共鳳鳴

四班前詩千六

限完極好極完限
靈怨誓恐誓怨靈
開船盡企盡船開
分擔請聘請擔分

四班前詩千二2

盈喜重性重喜盈
海深土魷土深海
定房待住待房定
可來所以所來可

四班前詩千二1

續可用令用可續
松枯入木入枯松
聚可才華才可聚
瘦強幼象幼強瘦

三班前詩千六

定居已定已居定
笑醉人生人笑醉
烈雪求志求雪烈
誰工作弊作工誰

三班前詩千二

賞心態放態心賞
好晚盛載盛晚好
夏秋忽盡忽秋夏
情理待守待理情

三班前詩一千

怒呈共進共呈努
真悔仍愧仍悔真
彈進磁極磁進彈
冬夏冷暖冷夏冬

二班前詩千二

悔覓知食知覓悔
分發性感性發分
河到去留去到河
傷酸愧告愧酸傷

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-12 06:05 PM 發表 查看引用來源

杯奶茶似有些少誠意, 不過嚴屎會合作多次只有隻瘋鵝食得過外, 其它多數合作無影, 今次杯奶茶要有糖有奶才好良, 雖然上次交左入場費, 都要睇那一個冀池有無貢獻才可放條魚為餌. ...
可能田太放假所以用屎仔,尼件狗哥都應該可以上得,但狗哥就上咗贱馬,尼隻賤馬如果想贏用牌仔應該夠,減磅放頭又分多幾蚊,陳仔都赢過甜橙又無馬騎,所以估下又係咪佢兩兄弟再來燶友食頭場開靚個盤先:071:

又系燈胆精英!
佢真系唔知道盜墓功架好到跳老舞!:096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-12 07:08 PM 發表 查看引用來源
又系燈胆精英!
佢真系唔知道盜墓功架好到跳老舞!:096::071:

[attach]12159040[/attach]
呢一啲還不是受薪眾人外父的馬平人.  每月應有收到一份厚禮, 不過網上打手月薪好少啦!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-12 07:15 PM 發表 查看引用來源

呢一啲還不是受薪眾人外父的馬平人.  每月應有收到一份厚禮, 不過網上打手月薪好少啦!
好似逐個字計、每字一仙!

今次呢道光先至真射、但可惜做鴨仔!
要摸埋大胸脯先夠皮!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-12 08:36 PM 發表 查看引用來源
今次呢道光先至真射、但可惜做鴨仔!
白頭佬手馬唔錯,唔知會唔會配合菜頭隻冷嘢六爺英雄出擊

俗語話唔怕生壞命,自從燶友爆出後,個股市日日向下,全世界突然多咗好多燶友,今次又出埋咁多熊出沒,真係熊踪處處,夠晒應景😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆