上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-3-8 07:33 PM 發表 查看引用來源

劍兄,你估下我有沒有買:071:
咁問梗有啦!

痛定思痛、初選既冷嘢不再剔走!已不知第幾隻!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-8 08:24 PM 發表 查看引用來源
痛定思痛、初選既冷嘢不再剔走!已不知第幾隻!
因為太花心, 愛情一定唔會專一.

無巧不成話,尼四條粉腸點解個劇本熟口熟面,順序返晒黎,唔使問尼劑東哥飽晒啦:071:

你好劍兄和矮兄,小弟已閱此帖 一段時間,兩位高人分析十分獨到,多謝兩位分析,小弟得 得益不少

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-8 08:47 PM 發表 查看引用來源
[attach]12155726[/attach]
[attach]12155727[/attach]
無巧不成話,尼四條粉腸點解個劇本熟口熟面,順序返晒黎,唔使問尼劑東哥飽晒啦:071:
我都唔明兩件係同一個款喎! 綫路同育馬咁放法要否問一吓呀? 唔怪得超能力咁熱門都要贏馬啦! 重唔止DC近排唔喜歡泥頭都要去食泥, 原來係有問題.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-8 09:15 PM 發表 查看引用來源

我都唔明兩件係同一個款喎! 綫路同育馬咁放法要否問一吓呀? 唔怪得超能力咁熱門都要贏馬啦! 重唔止DC近排唔喜歡泥頭都要去食泥, 原來係有問題.
齊腳就開飯,尼班友久唔久就郁一場,同日東哥梗有其他馬出擊配合,搵到佢啲老友就睇穿佢心意😬

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-8 09:29 PM 發表 查看引用來源

齊腳就開飯,尼班友久唔久就郁一場,同日東哥梗有其他馬出擊配合,搵到佢啲老友就睇穿佢心意😬
物與類聚, 一定要有同等思想才能並駕齊車, 即係睇通大奸鳩心態, 同樣自己都要有大奸鳩心態才能睇得通.

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-8 08:47 PM 發表 查看引用來源
[attach]12155726[/attach]
[attach]12155727[/attach]
系順序五位添呀!

引用:
原帖由 palso 於 2020-3-8 08:50 PM 發表 查看引用來源
你好劍兄和矮兄,小弟已閱此帖 一段時間,兩位高人分析十分獨到,多謝兩位分析,小弟得 得益不少
歡迎留言、如賭枱般集人氣、唔使自己張枱冷清清就走去隔離枱搭50蚊閒:096::071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆