上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 hkanton 於 2020-3-8 05:03 PM 發表 查看引用來源

你條銀樣,又想刷存在感?中吾中關你銀事咩。定你場場跟足?
老友, 應唔好理呢條友仔, 等佢自彈自唱, 自然等佢無撚引啦! 佢就係想有人回應佢才過引. 其實佢好想人屌鳩佢架! 咁撚臭既屎忽窿都屌唔過啦!

千八蚊條三寶超哂賠率!更何況:096::096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-8 05:26 PM 發表 查看引用來源

老友, 應唔好理呢條友仔, 等佢自彈自唱, 自然等佢無撚引啦! 佢就係想有人回應佢才過引. 其實佢好想人屌鳩佢架! 咁撚臭既屎忽窿都屌唔過啦!
各位老友, 你哋睇吓呢條粉腸幾有禮貎, 一啲都唔同以前, 係想我哋參埋佢玩, 所以成日入嚟求教, 所以可以唔洗理佢, 等佢自言自語發餐飽自然會走人啦! 不過最重要永不入佢啲貼.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-8 05:26 PM 發表 查看引用來源

Asshole,你兩老契今晚有排玩啦!不過小心塊床板呀,唔好夾親牙:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-8 05:21 PM 發表 查看引用來源
接二連三!

[attach]12155626[/attach]
勁! 三寶! 吉祥三寶

呢條屎忽鬼都有上進心, 講野比前講多左幾個字, 比一年級學生都唔錯.

亞拉: 亞頭, 你都要分番一啲獎金比我呀!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-8 05:39 PM 發表 查看引用來源
呢條屎忽鬼都有上進心, 講野比前講多左幾個字, 比一年級學生都唔錯.
佢已自認Song Car Gull!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-8 05:41 PM 發表 查看引用來源

佢已自認Song Car Gull!
呢條SCG好想同我哋做朋友呀! 因為佢無嘜朋友, 好撚寂寞, 唔係洗鬼成日拍門想同我哋做朋友, 唔通你會拍佢度門咩! 只有呢條寂寞的老人才會呀!

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-8 05:21 PM 發表 查看引用來源
接二連三!

[attach]12155626[/attach]
劍兄,你估下我有沒有買:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆