上一頁下一頁
發新話題

★★★★★ 1024 鏡頭前無色情 提早【扮鬼嚇女】【重要通告】於294#

收藏  |  訂閱
312  10.9k

唔知而家報名趕唔趕得切:smile_13:

引用:
原帖由 聞雞起舞 於 2008-10-21 11:23 PM 發表 查看引用來源
唔知而家報名趕唔趕得切:smile_13:
又話唔上黎:smile_45: :smile_30:

好似好好玩咁啊:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 恰恰好 於 2008-10-21 11:35 PM 發表 查看引用來源
好似好好玩咁啊:smile_30: :smile_30:
最多預埋你

經己截止報名

確認報名3rd
強制:是次必須
自携驚嚇面具或化粧,
      如你覺得樣貌已經驚嚇,便不用携帶:smile_30::smile_30:

1)joe鮑
2)頂李個費(一男一女)
3)Moussa (未有PM)
4)ah_lee
5)狂.八神
6)毛家後淫(考慮?)未覆唔預你
7)david84lnk
8)阿King
9)啊John
10)szesze1025
11)聞雞起舞

舉例做形

期待

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-10-22 10:52 AM 發表 查看引用來源

經己截止報名

確認報名3rd
強制:是次必須自携驚嚇面具或化粧,
      如你覺得樣貌已經驚嚇,便不用携帶:smile_30::smile_30:

1)joe鮑
2)頂李個費(一男一女)
3)Moussa (未有PM)
4)ah_lee ...
頂,遲咗添:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 adk237 於 2008-10-22 11:02 AM 發表 查看引用來源
頂,遲咗添:smile_22: :smile_22: :smile_22:
Sorry,為求開開心心,班大袋仍駐在XX山莊,仍未徹走,提早截止報名决不加人,其餘照舊
下次請早

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-10-22 11:12 AM 發表 查看引用來源

Sorry,為求開開心心,班大袋仍駐在XX山莊,仍未徹走,提早截止報名决不加人,其餘照舊
下次請早

咁:smile_13: 祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...   :smile_30: :smile_30: :smile_30:

look forward to see your pic !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆