上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-7 01:53 PM 發表 查看引用來源
老羊、這個帖自2019年12月30日晚到現在、日均點擊率有3千3百已減去低智人門口久看的、都算不少人、再多D人入嚟討論先夠集思廣益、低智人除外!
老劍, 你間舖有一半點擊率都係來自文盲架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-7 02:44 PM 發表 查看引用來源

愛獅會下季係希沈丁賀, 和坤會就多了, 有東方無窮人, 有葉鄭有喜, 拜獅糕隊員, 泰國人妖, 食力皂兔, 表情王.  南非幫苖霍高大奸鳩周主席. 所以馬場勢力最大必定和坤會, 大鳩奸會啦! ...
多謝大師
再爬文
咀嚼咀嚼

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-7 01:53 PM 發表 查看引用來源
老羊、這個帖自2019年12月30日晚到現在、日均點擊率有3千3百已減去低智人門口久看的、都算不少人、再多D人入嚟討論先夠集思廣益、低智人除外!
全對, 平均每日有3,447感激率, 如果係Youtube已經有銀收架! 不過都唔及你春城之戀咁勁. 所以賭錢既題材唔一定受歡迎, 尤其是係Youtube, 講馬訂閱率非常之差, 不過講政治有背照的都一樣係咁差. 所以人們的眼晴係雪亮的.

p k刨王退、爆屎渠孭重飛後上不及笨牛!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-7 02:53 PM 發表 查看引用來源

老劍, 你間舖有一半點擊率都係來自文盲架!
落番半掩百頁窗
與妹共瞓在床上
偷偷看、偷偷望

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-7 04:04 PM 發表 查看引用來源
p k刨王退、爆屎渠孭重飛後上不及笨牛!
唔知有無睇錯, 那件精彩有你係亞拉全日最冷嗰一隻, 有10個開, 又有人計錯數. 所以唔尊重馬神係唔對的.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-7 04:09 PM 發表 查看引用來源

落番半掩百頁窗
與妹共瞓在床上
偷偷看、偷偷望
落番半掩百頁窗, 落街變左無支槍
與妹共瞓在床上, 點解條女無在床
偷偷看、偷偷望, 鳩鳩昂, 鳩鳩餓

好彩佢鳩縮唔怕比人望, 又怕比人笑到面都.

附件

壓力場清晨如果唔系上次爆左、今次仲好跑、同場無乜快放馬、再就多舗或埋Q都唔出奇!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-7 04:31 PM 發表 查看引用來源
壓力場清晨如果唔系上次爆左、今次仲好跑、同場無乜快放馬、再就多舗或埋Q都唔出奇!
有屎必有潘, 有潘必有粒金星, 分分鐘會瞄準粒屎, 都係自己友. 好簡單, 粒星高高掛, 只此一家.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-7 04:42 PM 發表 查看引用來源

有屎必有潘, 有潘必有粒金星, 分分鐘會瞄準粒屎, 都係自己友. 好簡單, 粒星高高掛, 只此一家.
照咁睇、盜墓騎王都好穩陣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆