上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-3-7 10:36 AM 發表 查看引用來源

不只,兩位大師也是高人,劍大師隨了馬仔及記憶力厲害,仲係食神!
而矮大師的人事科,孖寶心法,及賠率神功也舉世無雙!
睇你咁講法, 應唔係新仔喎! 係老手. 其實我哋係唔係高手, 只不過係待業老手, 有大把時間去花.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-7 10:42 AM 發表 查看引用來源

睇你咁講法, 應唔係新仔喎! 係老手.
矮大師!睇了一晚通宵,好難新仔變老手啦!因仲有好多好多你們的術語!完全不明!
一路睇一路還要開翻當日的賽馬排位及賽果!才解倒小小!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-7 10:42 AM 發表 查看引用來源

睇你咁講法, 應唔係新仔喎! 係老手. 其實我哋係唔係高手, 只不過係待業老手, 有大把時間去花.
但我有做筆記知道小小你們的術語

引用:

矮大師!我知道做任何事也要花好多時間才可有成績!我好鍾意玩馬仔!所以昨晚都聽黑仔哥ching喺度爬文!覺得你們好有趣味!我老婆見我喺度抄筆記!以為我要考試添!

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-3-7 10:53 AM 發表 查看引用來源

矮大師!我知道做任何事也要花好多時間才可有成績!我好鍾意玩馬仔!所以昨晚都聽黑仔哥ching喺度爬文!覺得你們好有趣味!我老婆見我喺度抄筆記!以為我要考試添! ...
咁你知唔知到甚麼是代主會, 和坤會, 愛獅會, 本地四人幫, 南非幫呀?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-7 10:57 AM 發表 查看引用來源

咁你知唔知到甚麼是代主會, 和坤會, 愛獅會, 本地四人幫, 南非幫呀?
唔知

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-3-7 11:03 AM 發表 查看引用來源

唔知
咁講法, 你都似係新手一名喎!

老羊、這個帖自2019年12月30日晚到現在、日均點擊率有3千3百已減去低智人門口久看的、都算不少人、再多D人入嚟討論先夠集思廣益、低智人除外!

各位好,愛獅會(即愛倫,希斯,的徒弟)沈,丁,賀.  和坤會,以貌看是,蘇偉賢,方. 南非幫,苗,時. 其時我是一知半解!

引用:
原帖由 waynewong1038 於 2020-3-7 02:14 PM 發表 查看引用來源
各位好,愛獅會(即愛倫,希斯,的徒弟)沈,丁,賀.  和坤會,以貌看是,蘇偉賢,方. 南非幫,苗,時. 其時我是一知半解!
愛獅會下季係希沈丁賀, 和坤會就多了, 有東方無窮人, 有葉鄭有喜, 拜獅糕隊員, 泰國人妖, 食力皂兔, 表情王.  南非幫苖霍高大奸鳩周主席. 所以馬場勢力最大必定和坤會, 大鳩奸會啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆