上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-3-6 06:59 PM 發表 查看引用來源

兩任大師,請教呢隻,我睇過係咪雷神嗰隻呀?
應唔係, 係第二場黃道正藥那一隻, 泥地馬. 今次換人似想郁手.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-6 07:07 PM 發表 查看引用來源

應唔係, 係第二場黃道正藥那一隻, 泥地馬. 今次換人似想郁手.
謝謝!再睇吓

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-3-6 06:59 PM 發表 查看引用來源

兩任大師,請教呢隻,我睇過係咪雷神嗰隻呀?
劍兄成日話黃帝菜可以通血管,追風爆骨丸應該追風驥足,不過尼場白頭佬隻嘢轉路程應該好啱跑都唔好唔睇

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-6 07:52 PM 發表 查看引用來源

劍兄成日話黃帝菜可以通血管,追風爆骨丸應該追風驥足,不過尼場白頭佬隻嘢轉路程應該好啱跑都唔好唔睇
中國後宫韓國夫人見到薛仁貴係東征即時流哂口水, 追風活絡丸見到要爬高就會怕.

PS: 以前皇帝後宮啲菜你要埋佢啦!

附件

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-6 07:52 PM 發表 查看引用來源

白頭佬就唔一定掂, 不過馬主係DC老友, DC親家老爺拿督周不時為這馬主拉頭馬. 有DC保住可以入位架, 何妨又係亞爺國歌唱到最尾個幾個字.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-6 08:35 PM 發表 查看引用來源

白頭佬就唔一定掂, 不過馬主係DC老友, DC親家老爺拿督周不時為這馬主拉頭馬. 有DC保住可以入位架, 何妨又係亞爺國歌唱到最尾個幾個字.  
尼個馬主養過好多馬,多數養响代主幫或者東哥處,尼隻跑多幾場唔知又會唔會拉返去東哥處

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-6 08:39 PM 發表 查看引用來源

尼個馬主養過好多馬,多數養响代主幫或者東哥處,尼隻跑多幾場唔知又會唔會拉返去東哥處
賀梁係第二次合作, DC老友揾到DC近身上馬, 睇落都有啲計喎! 唔怪得梁仔周不時沖涼時唱亞爺國歌啦!

PK好少上DC馬、我中過尊兄、今次肯再上領教狂、又有爆屎照住、盜墓都上過佢㗎。

黑仔哥、有乜冷嘢!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-6 09:54 PM 發表 查看引用來源
PK好少上DC馬、我中過尊兄、今次肯再上領教狂、又有爆屎照住、盜墓都上過佢㗎。
呢件扒王上次交足費用, 1.8香左, 今次必定要取回公道.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆