上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 路人西 於 2020-3-6 02:13 PM 發表 查看引用來源
大胸跑泥:025:
我都唔知從化泥同沙田泥閘有無分別, 如有分別的話, 大胸跑泥應唔掂, 何妨老妖泥地都唔係咁出色.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-6 02:24 PM 發表 查看引用來源

我都唔知從化泥同沙田泥閘有無分別, 如有分別的話, 大胸跑泥應唔掂, 何妨老妖泥地都唔係咁出色.
即係遊多場馬河,唔知新巴同老妖合作成績如何?

引用:
原帖由 路人西 於 2020-3-6 02:31 PM 發表 查看引用來源

即係遊多場馬河,唔知新巴同老妖合作成績如何?
因為近排東哥好似收左新巴為近身, 應會同老妖有關. 姚梁合作唔多, 只有一件鼓浪食得出, 唔知梁仔個股是否特別圓, 特別好滑呢?

引用:
原帖由 wai14592 於 2020-3-6 01:11 PM 發表 查看引用來源
追post有D代號睇唔明
無一年追帖經驗真係唔會明,想明就要黎上堂慢慢學先得架:013:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-6 02:35 PM 發表 查看引用來源

因為近排東哥好似收左新巴為近身, 應會同老妖有關. 姚梁合作唔多, 只有一件鼓浪食得出, 唔知梁仔個股是否特別圓, 特別好滑呢?
涼瓜近季都有咁情況,每季總會騎東哥馬直至食出,之後就無騎,應該係東哥出糧比自己友手法,同東哥有路嘅都係咁,所以東哥咁多身邊人幫手🤪

所以上次千你係東哥關照涼瓜,又比羊兄拆到個局,連口孖都扑中,好肥:071:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-6 02:49 PM 發表 查看引用來源

無一年追帖經驗真係唔會明,想明就要黎上堂慢慢學先得架:013:
老劍呢間舖日日都有好多人拍門, 朋友眾多, 你一言我一語都唔知幾開心, 馬會錢唔一定係金主們揾哂, 應可以漏一些出黎分比馬友們都好應該, 所以係啲唔撚化人都才會爭名. 有名無利都係無膠用架!

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-6 02:49 PM 發表 查看引用來源

k隊長ching, 我也是新手追貼,上堂請問先從那入手?因為有好多不明地方!

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-3-6 03:00 PM 發表 查看引用來源

k隊長ching, 我也是新手追貼,上堂請問先從那入手?因為有好多不明地方!
樓主溝通手法比較特別,要睇得明就要時間去交流,有時有啲特別古惑嘅嘢睇到而又唔想咁明顯講而影响有心人佈局,所以佢哋比提示都好低調,中唔中係緣份,但我個人覺得對選馬啟示好有幫助,至於睇唔明,開唔開估就係樓主意願喇。

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-6 03:17 PM 發表 查看引用來源

樓主溝通手法比較特別,要睇得明就要時間去交流,有時有啲特別古惑嘅嘢睇到而又唔想咁明顯講而影响有心人佈局,所以佢哋比提示都好低調,中唔中係緣份,但我個人覺得對選馬啟示好有幫助,至於睇唔明,開唔開估就係樓主意願喇。 ...
新手第一課就係要懂人事關係那一科, 同埋誰是岳飛, 誰是秦檜. 因為秦檜係大奸鳩, 所以要知道誰是馬場大奸鳩.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆