上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-5 03:02 PM 發表 查看引用來源
老劍, 越遲早心水這一招成功, 因為有人非常不滿遲出. 所以有機會直頭唔出好過. 因為有比較才有進步. 又係免費, 無收費, 又係自費, 點都好過要比錢買報紙啦! ...
邊個不滿?再嘈跑完先出:014::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-5 04:02 PM 發表 查看引用來源

邊個不滿?再嘈跑完先出:014::096:
老劍, 咁你就不對, 都話要益大眾兄弟姊妹才出心得, 如跑完才出必然話係馬後炮照跟賽果. 所以都係未開閘最後時出, 有得睇無得跟才對. 又因平時賽前已經有討論, 無需咁早出心水啦! 如果呢條馬版乞兒識賭馬就可以每場大字標題出貼啦! 洗鬼用別人的扶乩當論馬去估, 估中又要叩謝呂祖,估唔中又話無靈感, 永遠唔話自己水撚皮, 唔識賭馬.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-4 10:01 PM 發表 查看引用來源
怕太遅出、兄弟買唔切:014:
我當然想兄弟跟到啦:096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-5 03:27 PM 發表 查看引用來源
比大業主嚇一嚇即時要玩化身, 一隻縮頭污龜是也.
化為咩陽縮?

原來系縮陽高高:014::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-5 04:25 PM 發表 查看引用來源

化為咩陽縮?

原來系縮陽高高:014::096:
老劍, 你又係討論賽馬啦! 陽明秋秋以1.21.43, 同場應無馬夠佢馬喎! 不過都要叫那條馬版乞兒出黎討論一吓馬仔先, 唔係又話我哋唔參佢呢條文盲玩喎!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-5 04:35 PM 發表 查看引用來源

老劍, 你又係討論賽馬啦! 陽明秋秋以1.21.43, 同場應無馬夠佢馬喎! 不過都要叫那條馬版乞兒出黎討論一吓馬仔先, 唔係又話我哋唔參佢呢條文盲玩喎!
佢識下面幅圖:096::096::014:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-5 04:43 PM 發表 查看引用來源

佢識下面幅圖:096::096::014:

[attach]12153372[/attach]
佢有講過識條鐵咩! 佢可能已經死撚左, 因無帶口罩, 留低係條鐵傍邊.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-29 10:03 PM 發表 查看引用來源

如果個低智再入嚟吠、就自認Song Car Gull!

如果個低智系門口睇就系Moon How Gull!
永遠生效!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-5 04:22 PM 發表 查看引用來源

我當然想兄弟跟到啦:096:
跟得未必好, 因為要跟別人的貼, 永遠係學唔到野, 應學習為甚麼別人的貼會中, 別人的貼會不中, 才是賭馬贏錢之道.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 5-3-2020 05:39 PM 發表 查看引用來源

跟得未必好, 因為要跟別人的貼, 永遠係學唔到野, 應學習為甚麼別人的貼會中, 別人的貼會不中, 才是賭馬贏錢之道.
同意!每場賽事必有心中馬,連基本都沒有不如唔賭.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆