上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-3 11:59 PM 發表 查看引用來源

上次4倍成大熱香左, 不過今次有9倍, 幕後金主有十幾條大漢, 又係條女忠心支持者(非凡品味, 銳不可擋同主), 今次會去馬唔出奇, 就算有阿差條狗肯孭飛照住, 都要過得英超聯個一關, 還有要唔係除褲, 係除條脷那一關都 ...
不過非凡都有一點可取之處就係徐熱女去口孖寶, 女去徐接番口孖寶都幾合理. 現時有孖寶飛由39倍回到60倍, 照睇誠意唔多. 始終不及英超聯咁穏定.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-4 12:10 AM 發表 查看引用來源

不過非凡都有一點可取之處就係徐熱女去口孖寶, 女去徐接番口孖寶都幾合理. 現時有孖寶飛由39倍回到60倍, 照睇誠意唔多. 始終不及英超聯咁穏定.
還有一點係最重要的是同主馬都係由搖搖贏馬次次都成大熱門, 第一次贏係冷門12倍, 第二2.1倍, 第三次係1.9倍. 為甚麼今次要換人, 唔通搖搖有腳患嗎?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-4 12:31 AM 發表 查看引用來源

還有一點係最重要的是同主馬都係由搖搖贏馬次次都成大熱門, 第一次贏係冷門12倍, 第二2.1倍, 第三次係1.9倍. 為甚麼今次要換人, 唔通搖搖有腳患嗎?
佢可能揀左1上、上次比齊勝利夾死、今次齊勝利前2要還盅都唔定、上次佢大墮後去夠狼搶屎、表現好似好勁、90倍變5倍、一般結果會系。。。

隻平海上次爆冷,今次大熱會唔會⋯⋯⋯

:071: :085: :098:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-3 11:43 PM 發表 查看引用來源
今次機會非凡😬
今次機會係非凡品味.

隻暖男賭馬其實個分好著數,不過羊仔就真係難搞啲

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-4 10:44 AM 發表 查看引用來源
隻暖男賭馬其實個分好著數,不過羊仔就真係難搞啲
呢架BMW都有許多車手架! 都有同幾間車房有路, 不過現時只有對好計有合理嬌, 都要等臨場才可評論有無好計. 皆因狗哥同矮仔都有條路上屎坑.

吉鋪必升暗暗落,尼條細潘同等奸

狗哥跑八場有六場係範圍,但騎王回到近兩倍,今晚都係局中有局,冷馬優先:013:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆