上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-3 08:25 PM 發表 查看引用來源

魔仔個底咁花,東哥會唔會棒打鵪𪂹架:096:
鵪𪂹咁密都會哺出仔, 現時最重要係個肺唔會花.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-3 08:29 PM 發表 查看引用來源

就系知道龍之系爆、今季我捉正龍之星、可惜比余伯仲冷x神駒隊爆、我又無食餐!
那場係兩老友沈丁大熱門同次熱門, 老劍, 你無食餐認真可惜, 史郭又係南非幫, 大爛成同余伯又係老友鬼鬼. 呢條1萬3千幾嬌有排消化. 不過條女同余伯好似無乜交易, 不過有交易者係沈莫, 丁史, 霍郭而已.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-3 08:37 PM 發表 查看引用來源

那場係兩老友沈丁大熱門同次熱門, 老劍, 你無食餐認真可惜, 史郭又係南非幫, 大爛成同余伯又係老友鬼鬼. 呢條1萬3千幾嬌有排消化. 不過條女同余伯好似無乜交易, 不過有交易者係沈莫, 丁史, 霍郭而已. ...
呢條模式就在昨賽重現, 由亞呂拉倉廣陵王大熱門, 就由傳奇爆冷, 埋位又係小屎. 所以老苗那件騰龍駒有咁上佳時間都只得140倍. 你話都係蛇鼠一窩, 要睇馬還是要睇人呀? 民主派以民為本, 馬會以人為本, 賭仔以錢為本, 無本點去賭呀?

附件

引用:
原帖由 wah哥 於 2020-3-3 07:22 PM 發表 查看引用來源
肇慶威威,老友威威:098:
個日我在香島比兩隻威威分別22倍和18倍、連埋我自己友起碼有十個人以上中到過關收4千幾、我家姐就過多一隻相中有你7.2倍收三萬幾!可惜第四隻牛精叻仔過唔到!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-3 08:49 PM 發表 查看引用來源

呢條模式就在昨賽重現, 由亞呂拉倉廣陵王大熱門, 就由傳奇爆冷, 埋位又係小屎. 所以老苗那件騰龍駒有咁上佳時間都只得140倍. 你話都係蛇鼠一窩, 要睇馬還是要睇人呀? 民主派以民為本, 馬會以人為本, 賭仔以錢為本, ...
我隻湛江64倍僅第4!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-3 08:26 PM 發表 查看引用來源

不是老友、系保羅
記錯,我中2隻w,無過:098:

件白衫咁樣比人夾到抽起!本來好搏命!今次換人靚檔加罩有阿差孭飛、跟出就掂!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-3 11:24 PM 發表 查看引用來源
件白衫咁樣比人夾到抽起!本來好搏命!今次換人靚檔加罩有阿差孭飛、跟出就掂!

[attach]12151927[/attach] [attach]12151928[/attach]
劍兄依件白衫夾到抽起,唔多唔少都有d人為因素既:071:

今次機會非凡😬

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-3 11:24 PM 發表 查看引用來源

[attach]12151927[/attach] [attach]12151928[/attach]
上次4倍成大熱香左, 不過今次有9倍, 幕後金主有十幾條大漢, 又係條女忠心支持者(非凡品味, 銳不可擋同主), 今次會去馬唔出奇, 就算有阿差條狗肯孭飛照住, 都要過得英超聯個一關, 還有要唔係除褲, 係除條脷那一關都唔易應付. 頭馬都要臨場睇, 入位不難.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆