上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.2k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 發表 查看引用來源
前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
乳頭尖既女仔好快有高潮,比較易撻興
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

岩岩補影,自拍真係有難 ...
e....妳個個系乳頭夾黎架?? 我記得妳好以有個系鐵黎架wor

angela.... 應該屬於湯碗形 breast with pick and small nice nipple

引用:
原帖由 mathew.kwan 於 2008-10-1 09:33 PM 發表 查看引用來源

e....妳個個系乳頭夾黎架?? 我記得妳好以有個系鐵黎架wor
佢張相果個好似係一蚊銀黎架喎

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 05:00 發表 查看引用來源

乳云大約一個半一蚊銀左右啦
上次行澗撞返胡鬚佬,攬住我傾左成日,仲拿個一蚊銀放係乳頭做比較
初初摸我乳房後問我係咪生過仔,但研究我乳頭後又話唔似,佢話比例黎講我算細
一個半一蚊銀好似細左d

我想問乜奶頭可以點尖法:smile_41:
長就見過:smile_44:

你相張都睇唔到你奶頭:smile_13:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表 查看引用來源
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

朋友, 幾時都覺得你身體好吸引

非常吸引,好正 Wor!

very attractive breast and nipple

Thanks for sharing :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表 查看引用來源
統計上係唔係真?

Angela搵d咩遮住左@@

Wow EdenAngela  都幾 pink 呀 ~

幣傢伙, 睇到即硬咗 ......  :smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆