上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

其實系討論區上、任何人都可以討論、無收費、無利益衝突、又不是帖內會員才可入來、聚集群眾思維、取長捨短才是討論區上的目的所在、相信版主把標題染紅、也是因為這個目的而來。

唯獨有條棍都縮埋既低智醉鬼貿然擾亂秩序、真是可憐!已受到逼退呆灣之醜、更受到給人鄙視的一條Song Car Gull!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-3 10:44 AM 發表 查看引用來源
其實系討論區上、任何人都可以討論、無收費、無利益衝突、又不是帖內會員才可入來、聚集群眾思維、取長捨短才是討論區上的目的所在、相信版主把標題染紅、也是因為這個目的而來。

唯獨有條棍都縮埋既低智醉鬼貿然擾 ...
就算唔係乞兒同文盲都不能與你匹敵喎! 何妨係一條好不自量力的道人.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-29 12:23 PM 發表 查看引用來源
呢把刀睇吓會斬死幾多人先!鷄王心上次緊緊到、講情狼小澤圓情何以堪!兩隻先來1賠1、驚死買唔切:071:
睇返真系有人唔系買唔切、系輸唔切!

上次旅行尾站澳門、途經四面佛、拜祭一番、結果先負後反勝告終、佛顯威靈。

今天有老友到了澳門也路經此處、他把照片發給我看、我靈機一觸、便拜託他幫我還神、果然好兄弟、完成任務。

坤哥請你唔好再跟我啦!
你咁好條件, 為甚麼要跟人尾.
每天要粉身碎骨的工作
令我牽腸又掛肚, 沒有你拍門
我好像行屍酒肉般沒有意義
不如學撚番一手好餸菜, 轉行做飲食啦!
請跟我開心地過每一場賽事
我對你啲敬愛, 盡在每行的第4個字.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-3 11:19 AM 發表 查看引用來源
坤哥請你唔好再跟我啦!
你咁好條件, 為甚麼要跟人尾.
每天要粉身碎骨的工作
令我牽腸又掛肚, 沒有你拍門
我好像行屍酒肉般沒有意義
不如學撚番一手好餸菜, 轉行做飲食啦!
請跟我開心地過每一地賽事
我對你啲敬愛, 盡 ...
好一首藏中語:096::096::014:

坤仔你咁叻是一個天才
沒有很多人有這種福氣
作為男人的你有這樣的五官, 尤其是個屎忽窿
為你而死也是值得的, 尤其是屌撚死
但你知唔知每一分每一秒
我都想見到你自騙自盜自演個輪款
只有係你才能夠做得到
你唔撚死天下一定唔會太平

我對你的祝福盡在每行第四個字中

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-3 11:36 AM 發表 查看引用來源
坤仔你咁叻是一個天才
沒有很多人有這種福氣
作為男人的你有這樣的五官
為你而死也是值得的
但你知唔知每一分每一秒
我都想見到你自騙自盜自演個輪款
只有係你才能夠做得到
你唔撚死天下一定唔會太平

我對你的祝福 ...
蟻仔, 你咁睇得起呢條文盲, 天下太平, 佢何德何能, 連馬評天地佢都唔可以, 連甚麼是賭馬都唔撚識, 重要靠甚麼甚麼扶乩來估馬,  就算那條在心齋主都係一樣, 無賠率出現時出乩, 又點會估得到賽事結果呢?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-3 11:51 AM 發表 查看引用來源

蟻仔, 你咁睇得起呢條文盲, 天下太平, 佢何德何能, 連馬評天地佢都唔可以, 連甚麼是賭馬都唔撚識, 重要靠甚麼甚麼扶乩來估馬,  就算那條在心齋主都係一樣, 無賠率出現時出乩, 又點會估得到賽事結果呢? ...
矮佬, 你咁講就不對了, 係討論區內應係百花齊放, 以陰陽論, 有高必有低, 有 How land gull 同 On land gull 才可以有得比較, 有比較才有進步, 唔係咁撚多人鍾意玩遊戲機遊戲, 就唔會有個馬化等出現啦!

附件

引用:
原帖由 路人西 於 2020-3-2 11:22 AM 發表 查看引用來源
各位C兄,隻越瘋抽個1檔,機會如何?🤔
神州,越瘋,邊個退出哂😵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆