上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 路人西 於 2020-3-2 11:22 AM 發表 查看引用來源
各位C兄,隻越瘋抽個1檔,機會如何?🤔
咁就要睇表情王既功力有無大麻成咁勁, 不過都要睇過賠率後才可正去留.

引用:
原帖由 路人西 於 2020-3-2 11:22 AM 發表 查看引用來源
各位C兄,隻越瘋抽個1檔,機會如何?🤔
有幸抽黃金檔、近況有D起色仲試閘一放到底、應在10倍左右。

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-2 10:57 AM 發表 查看引用來源
新巴又唔上尺果人窮!
同主馬佢剛剛才上過, 神龍又點可以同千里比呀?

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-3-2 10:47 AM 發表 查看引用來源

即千你要W,唯一睇嘅係阿拉,其他都係東哥人馬
睇吓呢張相就會明日亞拉心情都幾惡劣.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-2 12:29 PM 發表 查看引用來源

睇吓呢張相就會明日亞拉心情都幾惡劣.
咁最精人要好好拉多D票啦!

星期三,南非幫疑似郁手:034:

劍兄,今次到你啦:071:

老羊、突然睇返第一次同你相遇在香島、系15年3月24日7時47pm:014:

其實之前我中過單 Q勝風搭龍之欣。

再睇返有一日派彩奇蹟日、當日我中Q2 x 3、如你所願搭萬人迷射愛寶駒搭小宇宙、而呢條三重彩派兩萬幾大起賠率皆因有賭馬集团電腦程式出錯、獨買一條單式三重彩三隻、每注3千幾萬、如中系1倍、即成個彩池、結果不入三甲、令到條T派兩萬幾:096::096::014:

https://orientaldaily.on.cc/cnt/ ... 0408_00174_001.html

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-3 08:18 AM 發表 查看引用來源
老羊、突然睇返第一次同你相遇在香島、系15年3月24日7時47pm:014:

[attach]12151307[/attach] [attach]12151308[/attach]

[attach]12151313[/attach]

再睇返有一日派彩奇蹟 ...
值得紀念,週年紀念日兩個都要上黎交隻W😝

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-3 08:18 AM 發表 查看引用來源

[attach]12151307[/attach] [attach]12151308[/attach]

[attach]12151313[/attach]

再睇返有一日派彩奇蹟 ...
老劍, 所以話你記憶力係超乎常人Beyond ordinary people係無錯架! 認真羨慕, 應無人同你匹敵. :e19_1_2:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆