上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 Pcmken06319 於 2020-3-1 08:50 PM 發表 查看引用來源

矮兄,正如你所說,10場就有3場開冷門Win是基本,其他場次頭馬都在速勢能量前四.所以尾場都中:071:
漸漸學到嘢、唔好學D Moon How Gull 自討沒趣、自自我飲醉!

引用:
原帖由 劍山白 於 1-3-2020 09:38 PM 發表 查看引用來源

漸漸學到嘢、唔好學D Moon How Gull 自討沒趣、自自我飲醉!
收到,都要跟劍,矮兄兩位學習,謝謝.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-1 09:38 PM 發表 查看引用來源

那條門口狗認真可憐, 君子應不記舊惡, 應參埋呢條文盲入埋嚟玩, 等我哋教他甚麼是文字, 尤其是中國歷史文字啦! 唔係學唔識就休想踏出問口半步.

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-3-1 08:19 PM 發表 查看引用來源
初步已經搵到下星期三有邊幾隻要跟進:071::071::071:
先拿出嚟談一談都可以, 因為明天又有排位了! 不過係呢間舖內係唔需要排位都可以談餐飽.

如果隻爛開賊掠千八都扳到搵返小潘又一路奇兵!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-1 10:16 PM 發表 查看引用來源
如果隻爛開賊掠千八都扳到搵返小潘又一路奇兵!
如果大狗就差不多, 因為牛精佬今次會去馬架! 不過最好就唔係屎到唔屎上, 因潮水論.

昨日東哥試左件老西, 即時話周三老雞都要去咁話喎!

附件

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-1 10:33 PM 發表 查看引用來源
昨日東哥試左件老西, 即時話周三老雞都要去咁話喎!
矮仔, 我發覺方仔掩住半邊咀係度奸笑喎!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-1 10:39 PM 發表 查看引用來源

矮仔, 我發覺方仔掩住半邊咀係度奸笑喎!
其他友仔都要等排位才去度.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-1 10:40 PM 發表 查看引用來源

其他友仔都要等排位才去度.
咁就等我去度一度那件係要掩住半邊咀先.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆