上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

果然李廣仙厲害、下次尤港鮮!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-1 06:02 PM 發表 查看引用來源
果然李廣仙厲害、下次尤港鮮!
好的,我等你,其實可以pm我一起研究呀:071:

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-3-1 06:13 PM 發表 查看引用來源

好的,我等你,其實可以pm我一起研究呀:071:
你D冷馬都好勁!恨死Moon How Gull!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-1 06:17 PM 發表 查看引用來源

都係多得,這3年跟你同羊兄身上學到啦

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-1 06:17 PM 發表 查看引用來源

門口狗差不多有口難言, 所以都唔會咁快會拍門. 因為佢以老買老而無帶口罩. 不過, 老劍你都要係門口消毒喎! 我已經全部舖前已消毒哂啦!

附件

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-3-1 06:40 PM 發表 查看引用來源

門口狗差不多有口難言, 所以都唔會咁快會拍門. 因為佢以老買老而無帶口罩. 不過, 老劍你都要係門口消毒喎! 我已經全部舖前已消毒哂啦!
佢都識戴喎、咁咪狗都不如!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-3-1 07:35 PM 發表 查看引用來源

佢都識戴喎、咁咪狗都不如!

[attach]12150291[/attach]
呢隻可能係賴西狗, 賴得多都要帶番個口罩, 適應一吓潮流喎!

初步已經搵到下星期三有邊幾隻要跟進:071::071::071:

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 1-3-2020 04:58 PM 發表 查看引用來源

合對, 這是應得到, 唔係靠施捨架! 唔似呢條乞兒一樣要靠施捨. 所以我都係貼:

R10 駿龍駒 聚才 超新星 健快聯盟
矮兄,正如你所說,10場就有3場開冷門Win是基本,其他場次頭馬都在速勢能量前四.所以尾場都中:071:

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-3-1 08:19 PM 發表 查看引用來源
初步已經搵到下星期三有邊幾隻要跟進:071::071::071:
多謝辣椒神

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆