上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.7k

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-28 06:14 PM 發表 查看引用來源

其實山這個字都可以代替戟, 又可以為激, 即激撚死. 比個山你, 唔係比個波你摸, 係比支叉你.
所以山仔可以叫做差仔, 阿差個仔喎!

附件

maro 1.png (641.11 KB)

maro 1.png

媽义你就有!

高佬,妳真係鳩唔搭八?

細路仔, 你唔會同呢條文盲一般見識啩!
細路仔: 梗係唔會啦! 佢只不過想你哋參埋佢玩! 佢人又老, 又寂寞, 又無朋友,  又係文盲, 所以周不時拍門求助喎!

附件

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-28 07:38 PM 發表 查看引用來源
細路仔, 你唔會同呢條文盲一般見識啩!
細路仔: 梗係唔會啦! 佢只不過想你哋參埋佢玩! 佢人又老, 又寂寞, 又無朋友,  又係文盲, 所以周不時拍門求助喎! ...
搓旗蟻, 好心你可憐吓呢條酒鬼啦! 人又老,  又老套,  錢又無, 何來識賭馬啦.  連猩猩都話要屌鳩佢呀! 你睇佢幾乞人憎呢!

附件

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

劍兄,想問十三只特特仔交夠入場費味?Thanks

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

撚清楚至覆呀,廢事又要比我丙:096:

文盲就係文盲啦! 想蒲頭, 一定會有車送你成名. 永遠唔會叫人扶住你上, 係要靠自己架! 文盲.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆