上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-2-27 08:40 PM 發表 查看引用來源

暫時睇好隻椒神
蕉神有肥仔文照住都可以, 不過摩深亞深跑一千好似未威過, 最怕係森哥棄騎那一件係主角. 那場大熱門又不是代主會, 所以都要睇賠率為上策.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-27 08:47 PM 發表 查看引用來源

真有此人:096:
又係一個春城之戀愛人嗎? 側聞佢件件樂器都精, 尤其是吹蕭.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-27 08:58 PM 發表 查看引用來源

又係一個春城之戀愛人嗎? 側聞佢件件樂器都精, 尤其是吹蕭.
講起「春」的主角、往事不堪回首!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-27 08:57 PM 發表 查看引用來源

蕉神有肥仔文照住都可以, 不過摩深亞深跑一千好似未威過, 最怕係森哥棄騎那一件係主角. 那場大熱門又不是代主會, 所以都要睇賠率為上策.
呢場有pk呢個偽君子!

馬主改名都衰過人!

剛睇偽君子試閘、又𥄫到一隻好大胸既馬、咁大胸跑一千啱哂、要庫存!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-27 09:20 PM 發表 查看引用來源
剛睇偽君子試閘、又𥄫到一隻好大胸既馬、咁大胸跑一千啱哂、要庫存!
但凡試閘好既馬將會成熱門, 如北極光, 有毅君子, 不過此批試閘好既馬老妖都有馬同場試, 大胸重勁, 由頭按實無推, 走勢大有好感.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-27 09:08 PM 發表 查看引用來源

講起「春」的主角、往事不堪回首!
是否被人捉黃腳雞呀? 還是唔係老處呀?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-27 09:38 PM 發表 查看引用來源

是否被人捉黃腳雞呀? 還是唔係老處呀?
皆不是、系未曾深入已無情!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-27 09:34 PM 發表 查看引用來源

但凡試閘好既馬將會成熱門, 如北極光, 有毅君子, 不過此批試閘好既馬老妖都有馬同場試, 大胸重勁, 由頭按實無推, 走勢大有好感.
大胸試谷草又系勁、稍推已自動湧上、可一出即勝!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-27 09:43 PM 發表 查看引用來源

皆不是、系未曾深入已無情!
老劍, 你梗想深深咁去入啦! 應唔係比情人踢落床啩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆